2777
2789
عنوان

جلسه چهارم خواستگاری

296 بازدید | 13 پست

سلام دوستان عزیزم برای یکی از آشنا هامون خواستگاری اومده که همه چیش خوبه از نظر خانوادگی و موقعیت اجتماعی و فرهنگی و خودشم پسر خوبیه ،  هم کفو هم هستند ولی مشکل این جاست که چهار جلسه رفت و آمد داشتن ولی هنوز هیچ احساسی پیدا نکرده و به دل نشستن هم فعلا پیش نیومده 

یعنی قسمت عقلانی ازدواج حل هست ولی قسمت احساسی ازدواج نه 

بیشتر هم به خاطر ظاهرشون به دلش نیست 

ظاهر هم قد و هم صدا ... 

شما بودید چیکار می‌کردید

۞ اللَّهُمَ‏ نَوِّرْ بِکِتَابِکَ قَلبی، وَ اشْرَحْ لی مِن صَدْرِی، وَ أَطْلِقْ بِهِ لِسَانِی بِحَوْلِکَ‏ وَ لَا قُوَّةَ إِلَّا بِاللَّهِ‏ الْعَلِیِ‏ الْعَظِیمِ‏ ۞  

دروغه که قیافه و شکل و شمایل اصلا مهم نیست من بخاطر پول نامزد کردم نتونسم با قیافش کنار بیام به هم زدم 

پروانه صفت کشته هر نور مشو 🍃      تاخودبینی تو از خدا مانی دور             نزدیکتر آی وازخدادورمشو❤️✨

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ظاهر هم باید تا حدی قابل قبول باشه وگرنه به مشکل مشکل میشه واسش...و بعدا مجبوره همیشه احساساتشو سرکوب کنه و نادیده بگیره

بازم باید با یه مشاور ازدواج مشورت بشه اینجا توی همه رنج سنی ادم هست

یه صلوات برای حل مشکلم میفرستی
لطفا ادامه نده حس خیلی مهمه

بله من هم با شما موافق هستم 

در ازدواج هم عقل هم حس مهم هست 

ممنون از نظرتون ❤

۞ اللَّهُمَ‏ نَوِّرْ بِکِتَابِکَ قَلبی، وَ اشْرَحْ لی مِن صَدْرِی، وَ أَطْلِقْ بِهِ لِسَانِی بِحَوْلِکَ‏ وَ لَا قُوَّةَ إِلَّا بِاللَّهِ‏ الْعَلِیِ‏ الْعَظِیمِ‏ ۞  

منم همچین خواستگاری داشتم رد کردم تو همون جلسه اول چون ب نظرم طرف باید ب دل بشینه ک بتونی باهاش ادامه بدی

میگن دروغگو دشمن خداست.... وای که چقدر دشمن داری خدا، دوستاتم که ماییم یه مشت عاجز علیل ناقص عقل که تو در حقشون دشمنی کردی...

منو شوهرم تقریبا همقدیم و تفاوت قدمون ۲ ،۳ سانته

من سنتی ازدواج کردم و قبل خواستگاری فقط اونا یه بار اومدن خونه ما و ما یه بار رفتیم خونشون و حرف زدیم باهم ، و بعد از اون تا ۲،۳ ماه فقط من و شوهرم میرفتیم بیرون و میگشتیم و حرف میزدیم و چت میکردیم و تلفنی حرف میزدیم ، که بعد از دوماه ، بابا بزرگم گفت که بسته و تکلیف رو روشن کنید( با اینکه خانواده ها در جریان بودن ولی بابابزرگم یه کمی بد میدونست که بدون محرمیت بریم بیرون چون یکی میدید حرف در میاورد) بعدشم که اومدن خواستگاری و عقد تا ۸ ماه و بعدم ازدواج

یعنی میگم که دختر و پسر برن بیرون و بگردن و هم رو امتحان کنن تا ببینن که از هم خوششون میهد یا نه  بدون خانواده(البته خانواده هم مهمه که خانوادشون فرهنگ داشته باشن و باشخصیت باشن)

خدا بزرگیشو بهم نشون داد😍😍🥰❤️❤️
دروغه که قیافه و شکل و شمایل اصلا مهم نیست من بخاطر پول نامزد کردم نتونسم با قیافش کنار بیام به هم ز ...

ان شاالله با کسی ازدواج کنید که هم معیار هاتون رو داشته باشه هم ظاهرش رو دوست داشته باشید و خوشبخت باشید 

ممنون از نظرتون 🌷🙏

ظاهر هم باید تا حدی قابل قبول باشه وگرنه به مشکل مشکل میشه واسش...و بعدا مجبوره همیشه احساساتشو سرکو ...

بله موافق هستم بعداً ممکنه حسرت بشه 

و این که طرف بعد ها  بگه من و این طوری که هستم قبول نداشته پس نباید ازدواج صورت می‌گرفت ...

ممنون از نظرتون 💖🙏

منم همچین خواستگاری داشتم رد کردم تو همون جلسه اول چون ب نظرم طرف باید ب دل بشینه ک بتونی باهاش ادام ...

بله درسته به دل نشستن هم در جایگاه خودش واقعا مهمه 

ممنون از نظرتون     

بله درسته به دل نشستن هم در جایگاه خودش واقعا مهمه  ممنون از نظرتون      

خواهش میکنم گلم

میگن دروغگو دشمن خداست.... وای که چقدر دشمن داری خدا، دوستاتم که ماییم یه مشت عاجز علیل ناقص عقل که تو در حقشون دشمنی کردی...
منو شوهرم تقریبا همقدیم و تفاوت قدمون ۲ ،۳ سانته من سنتی ازدواج کردم و قبل خواستگاری فقط اونا یه با ...

ممنون تجربیاتتون رو گفتید با پیامتون کاملا موافق هستم 

اما قد شما رو نمیدونم که به چه صورت هست

ولی قد آشنامون خودش  حدود ۱.۶۰ هست و پسری هم که اومده خواستگاری یکی دو سانت بلند تره ...

بله بیرون رفتن هم بدون حضور خانواده ها خیلی تاثیر گذار هست اتفاقا جلسه چهارم این گونه بود و خود پسر هم پسر خوبی هست  ولی اون قضیه به دل نشستن صورت نگرفت متاسفانه ..‌ 

ممنون از راهنمایی و نظرتون     

باز هرطور صلاحه ولی دقیقا ب قول شما حس نباشه نمیشه ادامه داد

سلامت باشید 

بله درسته