2777
2789
عنوان

۱۸ روزتاخیر

140 بازدید | 8 پست

سلام دوستان ۱۸ روزتاخیردارم علائم دارم امروز بی بی زدم منفی شد بس چرا پریود نمیشم سونو۱۰ روزپیش رفتم نرمال هستم کیست ندارم تاحالا همچین سابقه ای توعمرم نداشتم اینقدتاخیر چیکارکنم راهنماییم کنین

منم امروز میشه ۱۴ روز.نهم ممدیکور هاله کم رنگ انداخت بعد۲۰ دقیقه.و فعلا منتظرم

خوشبحالت حداقل یه هاله داشته من اصلا هاله هم ننداخته موندم چیکارکنم علائم دارین؟لکه دارین؟من اصلا لکه ندیدم فقط گاها ترشح میاد

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

لکه روز ۲۳ و ۲۴پریودی دیدم.تنبلی تخمدان دارم.فقط سنگینی رحم و درد تخمدادن و سر گیجه.هیچ وقت پریودی م ...

چرا آزمایش نمیری؟من لکه ندیدم من هرماه نزدیک پری لکه میدیدم بعدپری میومد این ماه اصلا لکه ندیدم

انشالله که مثبتی.تو همین ساعت دوستان بودن که دیر بتا رفته بالا.فعلا صبر میکنیم

توکل بخدا همین که پری نیومده یه امیدی هست انشالله دوتامونم باردارباشیم

انشالله عزیزم‌.من که خیلی وقته منتظر معجزه خدا هستم😔

خدابزرگه هیچوقت ناامید نشو خواهر من ۱۱ سال بچه درنمیاد بعد۱۱ سال خودبخود باردارشد بخاطر کیست رفته بود سونو معلوم شره بود بارداره خدا خیلی بزرگه

سلام عزیزم😊خوبی؟ انشاءالله هرچی به صلاحته همون بشه برات. ولی به نظرم حتما برو دکتر ازمایشایی که لازمه واست بنویسه بفهمی مشکلت چیه که پری نمیشی تیروئیدت هم جدی بگیر که وقتی نرمال شد پریودت هم خوب بشه و زودتر باردار بشی