2777
2789
عنوان

بهم قوت قلب بدید برم عذر خواهی

| مشاهده متن کامل بحث + 1893 بازدید | 70 پست
ول کن دیگه، رابطتون دیگه خوب نمیشه ، بهش پیام نده 

مهم نیست رابطم خوب نشه 

ولی عذاب وجدان دارم 

وظیفه خودم میدونم 

عذرخواهی کردنو 

ولی نمیتونم 

اصلا اون منو نبخشه 

مهم اینه منم عذر خواهیمو کردم 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من هی فحشای شوهرمو نسبت دادم به خودشون  گفتم خانوادتونن و …. بعدش اون در جوابم گفت خفه شو اشغ ...

اگه مطمعنی به شوهرت نگفته یکبار زنگ بزن به برادرشوهرت بگو داداش من اونروز گریه پدرمو دیدم خیلی عصبی شدم کنترلمو از دست داد حرفهایی زدم که نه شایسته خانواده شما بوده نه خانواده خودم خواهش میکنم فراموشش کن یا میخواهی پیام بده 

نه اصلا

تو اون شرایط اگه برادرشوهرت عاقل بود قبل اینکه کار به فحاشی بکشه میگفت من دخالت نمیکنم و تمام ،تو هم دیگه ادامشو نگیر،یه چی گفت یه چی شنید ،جفتتون به هم بی احترامی کردین ، فکر نکنم رابطتون دوباره صمیمی بشه چون مردا اکثرا کینه ای هستن ،حتی خودتم حرفای خوبی نشنیدی از طرف ایشون ،بذار چن سال بگذره ،دیدیش سلامتو بکن البته

گاه باید رویید                                                                                       از پس ان باران...                                                                                     گاه باید خندید ...                                                                                 بر غمی بی پایان....🦋

اگه مطمعنی به شوهرت نگفته یکبار زنگ بزن به برادرشوهرت بگو داداش من اونروز گریه پدرمو دیدم خیلی عصبی ...

روم نمیشه صحبت کنم 

پیام میدم 

دیگه چیا بگم 

من ۲۹ سالمه 

برادرشوهرم 

۴۳

الانم دوست دارم بهش پیام بدم ازش عذرخواهی کنم  ولی نمیدونم تو پیامم چی تایپ کنم  لطفا شم ...

بعد ۴ ماه دیگه نمیخواد 

از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌اش.(امام موسی صدر)                                                                            
تو اون شرایط اگه برادرشوهرت عاقل بود قبل اینکه کار به فحاشی بکشه میگفت من دخالت نمیکنم و تمام ،تو هم ...

دیدمش ی بار 

بهش سلام خیلی خشک دادم 

اون ۱۰۰ برابر خشک تر جوابمو داد 

مهم نیست رابطم خوب نشه  ولی عذاب وجدان دارم  وظیفه خودم میدونم  عذرخواهی کردنو&nbs ...

چی بگم والا ،من بودم دنبالشو نمیگرفتم ، رابطتون با همسرتون چطوره الان ؟ خوبه؟

گاه باید رویید                                                                                       از پس ان باران...                                                                                     گاه باید خندید ...                                                                                 بر غمی بی پایان....🦋

مهم نیست رابطم خوب نشه  ولی عذاب وجدان دارم  وظیفه خودم میدونم  عذرخواهی کردنو&nbs ...

خیلی خوشم امد که عذاب وجدان گرفتی این نشونه قلب پاکته ولی سعی کن تو شدید ترین وضعیت سعی کن خودتو کنترل کنی .

اگ برادرشوهرت بزرگ تر از توعه بهش پیام بده که تو جای برادر بزرگتر منی و اون موقع بخاطر جو خانوادگی و ناارامی پدرم یه لحظه عصبانی شدم اون حرف های خجالت زده رو زدم واقعا از ته قلبم عذر میخوام و امیدوارم که منو ببخشی و ممنونم  بزرگی کردین و اون کار بچگانه منو به روم نیوردین 

خیلی خوشم امد که عذاب وجدان گرفتی این نشونه قلب پاکته ولی سعی کن تو شدید ترین وضعیت سعی کن خودتو کنت ...

مرسی عشقم 

از پیامت اسکرین گرفتم 

و فردا ی پیام میدم بهش و از حرفای همتون استفاده میکنم