2777
2789
عنوان

بهم قوت قلب بدید برم عذر خواهی

| مشاهده متن کامل بحث + 1893 بازدید | 70 پست
برادر شوهرم گفت غلط میکنی تو زر زر نکن بابا  بیشعور  منم گفتم ببین دادشت به بابای من گفت ...

کاش دیگرانو قاطی دعواتون نمیکردید اگه یه درصد هنوز به ادامه زندگی مشترک امید دارید اینجوری زن و شوهر همدیگرو میبخشن ولی مثلا رابطه شوهرت و بابا یا تو و برادرشوهرت هیج وقت مثل قبل نمیشه اون حرمته از بین میره

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من هی فحشای شوهرمو نسبت دادم به خودشون 

گفتم خانوادتونن و ….

بعدش اون در جوابم گفت خفه شو اشغال 

از پیامات عکس گرفتم 

حالیت میکنم 

ولی الان ۴ ماه گذشت 

و منو شوهرم اشتی کردیم 

ولی من هیچ جا تو خانواده شوهرم نمیتونم برم بخاطر خجالت و شرمندگی از برادر سوهرم 

چون اون به شوهرمم حتی نگفته که منو این حرفارو زدم 

امضام💚

خدا الهی برای هیچ خانواده ای نیاره..کمر پدرومادر خم میشه از ناموفقی زندگی بچش

ختم قرآن انجام میدم:ختم جزء و کامل قرآن.صلوات.زیارت عاشورا.حدیث کسا.سوره یس و سایر چله ها هدیه به روح اموات،نذورات و نیات دیگر.فقط در صورت نیاز وسفارش درخواست خصوصی بدین عزیزان✨در تلگرام هم در خدمتم
الانو بگو اشتی کردید؟ میخواهی از برادرشوهرت عذرخواهی کنی؟

شاید برادرشوهرش بابت پیامای تهدید ازش شکایت کرده 

گاه باید رویید                                                                                       از پس ان باران...                                                                                     گاه باید خندید ...                                                                                 بر غمی بی پایان....🦋

الانم دوست دارم بهش پیام بدم ازش عذرخواهی کنم 

ولی نمیدونم تو پیامم چی تایپ کنم 

لطفا شما راهنماییم کنید 

حرفای قشنگ و خوبی بهم یاد بدید 

بهم قوت قلب بدید 

تا بهش ی پیام خوب بدم 

من هی فحشای شوهرمو نسبت دادم به خودشون  گفتم خانوادتونن و …. بعدش اون در جوابم گفت خفه شو اشغ ...

ولش کن بابا زندگیتو کن ولی دیگه ب خودت قول بده فحش ندی تو هیچ شرایطی مخصوصا اینکه میری قهرو قراره برگردی ضایعس

مامان: بله.....!میدونستی عشق یه مرد مال زنه؟!خب اونوقت اون زن از نظر تو کیه؟مامانم، عشق من مال توئه😍🌱🌻واینگونه من مردم واست💫🧿 پسررررم🧿💫
الانم دوست دارم بهش پیام بدم ازش عذرخواهی کنم  ولی نمیدونم تو پیامم چی تایپ کنم  لطفا شم ...

ول کن دیگه، رابطتون دیگه خوب نمیشه ، بهش پیام نده 

گاه باید رویید                                                                                       از پس ان باران...                                                                                     گاه باید خندید ...                                                                                 بر غمی بی پایان....🦋

ول کن دیگه، رابطتون دیگه خوب نمیشه ، بهش پیام نده 

دقیقاااااا

مامان: بله.....!میدونستی عشق یه مرد مال زنه؟!خب اونوقت اون زن از نظر تو کیه؟مامانم، عشق من مال توئه😍🌱🌻واینگونه من مردم واست💫🧿 پسررررم🧿💫
من هی فحشای شوهرمو نسبت دادم به خودشون  گفتم خانوادتونن و …. بعدش اون در جوابم گفت خفه شو اشغ ...

شوهرت باباتو زده بود؟

میومد جلو در فحش میداد؟

چطور برگشتی؟

فراموش کردی کار شوهرتو؟ 

چجور کنار اومدی؟

لطفا ج بده