2777
2789
عنوان

بهم قوت قلب بدید برم عذر خواهی

| مشاهده متن کامل بحث + 1893 بازدید | 70 پست
اره خداروشکر خوبه 

خداروشکر عزیزم ،خوشحال شدم ، اکه عذاب وجدان داری یه روز حضوری برو سرکارش یا با خانمش هماهنگ کن برو خونشون و حرفاتو رودررو بزن و کامل توضیح بده که حالت بد بود و بابات گریه میکرد و نباید بهش زنگ میزدی، تهش ازش عذرخواهی کن ،دیگه قبول کردن یا نکردنشو بذار عهده خودش وخودتو اذیت نکن

گاه باید رویید                                                                                       از پس ان باران...                                                                                     گاه باید خندید ...                                                                                 بر غمی بی پایان....🦋

دیدمش ی بار  بهش سلام خیلی خشک دادم  اون ۱۰۰ برابر خشک تر جوابمو داد

عیبی نداره 

گاه باید رویید                                                                                       از پس ان باران...                                                                                     گاه باید خندید ...                                                                                 بر غمی بی پایان....🦋

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

روم نمیشه صحبت کنم  پیام میدم  دیگه چیا بگم  من ۲۹ سالمه  برادرشوهرم  ...

همون هایی که تو پیام قبلی گفتم بسه دیگه زیادی هم نمیخواهی خودتو مقصر جلوه بدی روش زیاد میشه اون بلید بزرگتری میکرده نمیگذاشته کار به فحش کشیده بده خیلی سنگین و رسمی عذرخواهی کن 

مرسی عشقم  از پیامت اسکرین گرفتم  و فردا ی پیام میدم بهش و از حرفای همتون استفاده میکنم& ...

فدات عزیزم ایشالله مشکلت حل بشه خدا برای هیچ کس پیش نیاره دلخوری و قهر بین زن و شوهر .

ایشالله خوشبخت بشین و هیچ وقت دعوا بینتون پیش نیاد.

مشاوره میریم  خیلی خیلی خوبه  مشاوره خودشناشی

خیلی کار خوبی کردین ، اون دعوا رو هم سعی کنین فراموش کنین و از خانواده ها هم یکم فاصله بگیرین و رو خودتون تمرکز کنین ،ان شاءالله روز به روز خوشبخت تر بشین 😍

خداروشکر عزیزم ،خوشحال شدم ، اکه عذاب وجدان داری یه روز حضوری برو سرکارش یا با خانمش هماهنگ کن برو خ ...

نه جاریم ادم خوبی نیست 

اگه پیام بدم بهش خیلی بهتره 

من پیاممو میدم 

انتظار جواب دادن یا عکس العمل خوبم نمیمونم 

مهم اینه حال خودم خوب بشه و عذاب وجدانم از بین بره 

همون هایی که تو پیام قبلی گفتم بسه دیگه زیادی هم نمیخواهی خودتو مقصر جلوه بدی روش زیاد میشه اون بلید ...

اره همونطوری تایپ میکنم ی چند خط و فردا میام اینجا میگم که چی گفت 

نه جاریم ادم خوبی نیست  اگه پیام بدم بهش خیلی بهتره  من پیاممو میدم  انتظار جواب د ...

پس همینکارو بکن عزیزم ،نذار قلبت سنگین بمونه

قربونت برم‌ مرسی از راهنماییت 

خواهش میکنم فدات شم ❤ ان شاءالله همیشه خوشی و شادی باشه تو خونتون 😍❤