2777
2789
عنوان

من به دعا نی نی سایتی ها اعتقاد دارم میشه دعا کنید مامان بشم

| مشاهده متن کامل بحث + 134 بازدید | 27 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

از ته دلم برات دعا میکنم به زودی زود مادر بشین  راستی تاپیک زدی خبر بارداریتو گفتی یادت نره من ...

چشم مهربونم 

کاربری ۵ بار تعلیق شده تو رو خدا تعلیق نکن نی نی یار واسه مامان شدنم دعا کنید خیلی محتاجم به دعا
االهی که خدا از زبونت بشنوه   از کجا میدونی؟ لطفا بهم‌بگووو

چون خودمم دوست دارم بچه اما دو قلو بشه😍

میگن چیزی که برای خودت میخوای برای بنده ی محتاج خدا هم بخواه

چی از این قشنگ تر که قشنگ ترین آرزوم رو باهات سهیم بشم😍

نفس جون چند وقته اقدامی؟ اضافه وزن اینا نداری؟ چند سالته

کلا

۱ سالو نیم 

اما وقفه خورد از برج‌۲ شروع کردم دوباره

ن وزنم اوکیه ولی ورزش میکنم 

کاربری ۵ بار تعلیق شده تو رو خدا تعلیق نکن نی نی یار واسه مامان شدنم دعا کنید خیلی محتاجم به دعا
چون خودمم دوست دارم بچه اما دو قلو بشه😍 میگن چیزی که برای خودت میخوای برای بنده ی محتاج خدا هم بخو ...

خدا از زبونت بشنوه 

انشالله که به زودی تاپیک بزنی دوقلو بارداری

کلا ۱ سالو نیم  اما وقفه خورد از برج‌۲ شروع کردم دوباره ن وزنم اوکیه ولی ورزش میکنم

خوبه پس زود نتیجه میبینی

منم یه سال و نیم تق و لق اقدام بودیم اما تصمیم گرفتم لاغر بشم بعد الان اقدام نیستیم ایشالله بعد عید

خوبه پس زود نتیجه میبینی منم یه سال و نیم تق و لق اقدام بودیم اما تصمیم گرفتم لاغر بشم بعد الان اقد ...

انشالله

دوستان از دعای خیرتان ممنونم

الهی از خدا هرچی میخواین‌بهتون‌بده