2777
2789

شوهرم کارش ظهر از کار میاد ناهار میخوره می‌خوابه بلند میشه میره سرکار شب میاد شام میخوره میره خونه مادرش تا آخر شب میاد چکار باید بکنم؟

خدایا دامن منو سبز کن الهی آمین

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

هیچ بزار بره شیرشو بخوره بنده خدا.

هنوز از شیر نگرفتنش

فکر نکنید تازه واردما این کاربری سوممه😁کاربری اولم به نام تمشک برای سال ۹۳ یا۹۴.کاربری دومم  ooooli. متاسفانه یه بار گوشی رو ریست کردم و تاماااااام.همه رمزام پرید.منم که حافظه رمزم اصلا خوب نیست و گیج میزنه نتونستم کاربری هام رو برگردونم.
این ک ور دل ننشه چرا ازدواج کرد :/

میگم بهش میگه من اینم باید هر روز برم مادرمون ببینم فکر کن تاحالا سفر نرفتیم چون اگر بریم باید مادر و خواهراشم بیاره بعد مادر و خواهراش از وقتی میشینن تو ماشین فحش و دعوا دارن با خودشون و همه بنظرتون جدا بشم ازش بهتر نیست؟

میگم بهش میگه من اینم باید هر روز برم مادرمون ببینم فکر کن تاحالا سفر نرفتیم چون اگر بریم باید مادر ...

چرا از قبل مشخص نکردین 

چنین بچه ننی لوسیو کی تحمل میکنه 

تو ک ور دل ننت بودی گوه خوردی اومدی خواستگاری 

چه وضعشه ؟ 

واقعا نمیگم جدایی چون اخرین راهه حتی دست ما نیست قهر کن برو شکایت کن

تو هم برو ، مبادا از آنها که تنهایم گذاشتن جا بمانی !🙂✨
چرا از قبل مشخص نکردین  چنین بچه ننی لوسیو کی تحمل میکنه  تو ک ور دل ننت بودی گوه خوردی ...

فکر کن من برم خونه بالان سر بزنم شب بمونم اونم شب میمونه خونه مادرش تنها نمیمونه توی خونه 

امشب گفت ببین من تنهایی هم میتونم زندگی کنما گفتم برو بابا تو تنهایی نمیتونی توی خونه خودت بخوابی حرف چیو میزنی

فکر کن من برم خونه بالان سر بزنم شب بمونم اونم شب میمونه خونه مادرش تنها نمیمونه توی خونه  امش ...

سرساعت ۹ بندازش تو کوچه

تو هم برو ، مبادا از آنها که تنهایم گذاشتن جا بمانی !🙂✨
دقیق یادم نیست ولی من دیگه باهاش نمیرفتم تنها میموندم خونه دیگه اونم مجبور میشد میموند الان بجز خونه ...

منم تصمیم گرفتم دیگه باهاش نرم 

آخه دوتا خواهر داره ۴۰ ساله ازدواج نکردن از وقتی میرم حرف مفت میزنن تا بیام فقط عصابمو خراب میکنن منم تصمیم گرفتم نرم یت کمتر برم