2777
2789
عنوان

مادر شوهرم بدون در زدن اومد خونم

| مشاهده متن کامل بحث + 1616 بازدید | 43 پست
میخوابی در خونتون بازه؟؟؟؟؟

اره چون در رو قفل کنم شوهرم میره خونه مامانش منم میخوام بیاد خونه خودم

نمیدونم وجود داری یا دارم توهم بارداری میزنم امیدوارم باشی منو از تنهایی در بیار من از ته دلم دوس دارم تو وجودم باشی قول میدم تا اخر عمر از مراقبت کنم دوست دارم از طرف مامانی

مادرشوهر من داشتم جهازمو میچیندم یه چمدون قراضه که توش اسباب بازی شوهرم بود فرستاده بود،منم کلی غر زدم اخه الان من درگیر چیدن جهیزیم  این چیه دادی،البته پیش شوهرم غر زدم فقط نه اون،شوهرمم برد داد بهش...هنوز بعد ده سال بحثش پیش میاد تیکه میندازه که اونارو نخواستی....خب بابا من عروس بودم داشتم جهاز میچیدم میذاشتی سرم خلوت شه بعد میفرستادی،خدایی حق نداشتم؟؟؟؟

مطمان باش اگر خدا آرزویی رو میندازه تو دلت،قدرت رسیدنت بهش رو میده💚💪

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یکم زیاری حساس شدی ... اونم مادره ..‌ اگه یه کارایی کرد که تو ناراحت شدی به دل نگیر .‌‌ .  شنیدم مادر شوهرایی که اینجور رفتارا دارن .. ترس اینو دارن که عروس پسرشون. میخواد ازشون دور کنه و بگیره ... . مادر شوهر توهم حتما توجه شوهرت بهش کم شده و اونارو آورده که بگه من اینقدر دوستت دارم که اسباب بازی هاتو نگه داشتم ... گذاشته رو میز تلوزیون که جلو چشم شوهرت باشه ... 

اومد تو و اون کارو کرد کاش یکم خوشحال میشدی و میگفتی ای جانم تا الان نگه داشتین آخی چه مامان خوبی .خوشبحال پسرتون .... 

بعد چند وقتم جاشو تغیر میدادی میگفتی گذاشتم اتاق خواب بیشتر جلو چشمش باشه قدرتونو بیشتر بدونه ..‌

یکم دیدتو تغیر بدی کلی از مشکلاتت حل میشه گلم

لایک نکن گلم⛔️❤️🙂ان  شاالله از مطالب‌تاپیک هام استفاده کنیدوبه دردتون بخوره بجاش  صلوات ‌یادت نره ها(⁠◠⁠‿⁠◕⁠)⁩درخواست دوستی هم قبول نمی کنم ....♡وقتی‌ بدنیا‌ اومدی،تو‌ گریه کردی؛بقیه خندیدن!حالا‌ یجوری زندگی‌کن.. که‌ موقع‌ مرگت‌، همه گریه‌ کنن‌ تو بخندی..♡

بیاین یه کمپین بذاریم ، تاپیک هایی که اِسیش از قبل تایپ نکرده ، کامنت نذاریم براش و جوابش رو ندیم

از بعضی کاربرا يه اسكرين شاتايی تو گوشیمه كه فقط دوس دارم باهاتون به مشكل بخورم!  😂🤌🏻                                    
مادرشوهر من داشتم جهازمو میچیندم یه چمدون قراضه که توش اسباب بازی شوهرم بود فرستاده بود،منم کلی غر ز ...

حق داشتی بسیار کار بجایی کردی 

اشکال نداره که فرستاده بدیش اینه اونموقع نباید میفرستاد حالا چه عجله ای بود

حق داشتی بسیار کار بجایی کردی  اشکال نداره که فرستاده بدیش اینه اونموقع نباید میفرستاد حالا چه ...

اره دقیقا،همه لباس زیرای کهنه ،جزوه های داغون لباسای کهنه ی شوهرم رو میفرستاد فقط دنبال این بود جاش باز شه تو خونه😐😐😐😐

مطمان باش اگر خدا آرزویی رو میندازه تو دلت،قدرت رسیدنت بهش رو میده💚💪
انگاری من گوشیم این گزینه رو نداره 😢.ممنونم زحمت کشیدی با عکس بهم نشون دادی گلم .لطف کردی🤍💖

مال اینه

از بعضی کاربرا يه اسكرين شاتايی تو گوشیمه كه فقط دوس دارم باهاتون به مشكل بخورم!  😂🤌🏻                                    

اه انقدر بدم میاد از این مادرشوهرا

مادرشوهر منم میدونه که شبا شوهرم دیر میاد خونه و منم مجبورم بیدار باشم تا دیر وقت صبح زود میاد خونم و بعدش از اینکه تشکو هنوز جمع نکردم ایراد میگیره آخه شوهرم ظهر باید بره سرکار وتا 2شب سرکاره و خستس و دیر بیدار میشه.... و هی نگاه تو آشپزخونه میکنه ببینه اوضاع چطوریه😐