2777
2789
عنوان

شما به دوستی تون شک کردید؟

152 بازدید | 5 پست

4 روز رفتیم سفر و فهمیدم لحظه های زیادی رفیق خیلی صمیمی ام داره ناراحتم میکنه با حرفاش و کاراش و اون هم فکر میکنه من دارم اذیتش میکنم چون میخوام کنترلش کنم چون مثل خواهرم باهاش رفتار میکنم واقعا گیج شدم 

تازه یادم افتاده همیشه این اخلاقا رو داشته و من سعی کردم یا درکش کنم یا نادیده بگیرم. 

اصلا شبیه هم نیستیم تفاوت زمین تا آسمون نداریم ولی شبیه نیستیم روحیه مون علاقه هامون ظاهرمون. 

خودشم الان میدونه من ناراحت شدم توی سفر ولی به روی خودش نمیاره آنقدر به روی خودش نمیاره تا من مثل همیشه تظاهر کنم به فراموشی. وااااااای نمیدونم چیکار کنم. 

از طرفی هم نمیخوام بهش فکر کنم فعلا 

اره شک کردم ولی چیزی که فهمیدم این بود که واقعا دوست کاملو همه چیزش باب میلم باشه نمیتونم پیدا کنم همه یه سری اخلاقای خوب دارن یه سری بد مثل خود من باید کنارهم مکمل هم باشیم دیگه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هیچکس دوستت نیست فقط بعضیا دشمنای نزدیکترین.

من فقط زمانی که مدرسه میرفتم دوست داشتم اونم فقط تو مدرسه برای خالی نبودن عریضه و اینکه لازم میشد برای کار گروهی الان هیچ دوستی ندارم و نمیخوامم داشته باشم

اگر از بلندای آسمان بترسی، نمیتوانی مالک ماه شوی🌚 عاشق رنگ بنفش💜🔮
اره شک کردم ولی چیزی که فهمیدم این بود که واقعا دوست کاملو همه چیزش باب میلم باشه نمیتونم پیدا کنم ه ...

آره خیلی وقت ها به این فکر میکنم که قطعا منم اخلاقایی دارم که اون دوست نداره