سلام عزیزان. سر ماه باید جابه جا بشیم هنوز جایی رو پیدا نکردیم با همسرم فقط در حال تنش هستم. لطفا برامون دعا کنید🙏لایک کنید منم برا شما صلوات میفرستم
بیگناه پای دار رفت نمیدانست بالای دار هم خواهد رفت! چاقو دسته ی خود را برید و محبت خارها را گل نکرد. همانطور که دوری دوستی نیاورد، در و تخته هم اصلا با هم جور نبودند. بار کج هم چه خوب به منزل رسید. به دعای گربه کوره عجب بارونی اومد. کار از محکم کاری عیب کرد.ماه هم چه خوب زیر ابر پنهون ماند. اتفاقا پول خوشبختی آورد و ظلم ماندگار شد. تاریخ انقضای ضرب المثل ها هم به پایان رسید. عجب دنیای عجیبی ست.
سلام عزیزم. بله من سر هردو بارداری هیدرونفروز شدید داشتم هیدرونفروز خفیف مشکلی که برا کلیه ابجاد نمی ...
سللام عزیزم، خیلی از حرفات و راهنماییت ممنونم،توکل به خدا ان شاءالله مشکلی برای کسی نباشه،خیالمو راحت کردین گفتین سر هر دو بارداری پیش اومده و خداروشکررررر مشکلی براتون ایجاد نکرده❤️❤️❤️❤️
رستا ام ، میرزایی :) . . . منتظرم ، منتظر روزهای خوب که هر روز وجودشو حس میکنم ♡
سللام عزیزم، خیلی از حرفات و راهنماییت ممنونم،توکل به خدا ان شاءالله مشکلی برای کسی نباشه،خیالمو راح ...
خواهش میکنم عزیزم. اینم یه جور واکنش بدنه مثل دیابت بارداری و کهژر بارداری که بعد از بارداری هیچ خبری ازش نیست انشاالله برای شما هم به سلامتی میگذره
بیگناه پای دار رفت نمیدانست بالای دار هم خواهد رفت! چاقو دسته ی خود را برید و محبت خارها را گل نکرد. همانطور که دوری دوستی نیاورد، در و تخته هم اصلا با هم جور نبودند. بار کج هم چه خوب به منزل رسید. به دعای گربه کوره عجب بارونی اومد. کار از محکم کاری عیب کرد.ماه هم چه خوب زیر ابر پنهون ماند. اتفاقا پول خوشبختی آورد و ظلم ماندگار شد. تاریخ انقضای ضرب المثل ها هم به پایان رسید. عجب دنیای عجیبی ست.