2777
2789

۱۰ ساله زندگی میکنم با خوب و بدش ساختم،ولی یذره حرمت منو نگه نمیداره.همش عذابه زندگیم باهاش،پول یواشکی همش ب خانوادش میده،دریغ از یه پول دندون آدم

خلاصه بدجور حالم خرابه .امروز بهش گفتم میخوام خونه خالم برم کلاس تتو پیشش خوبه پول نمیگیره،برگشته میگه گوووه زیادی نخور ،جر و بحث!شلوارشو گشیده پایین در اورده چیزشو ک ببین چه خواهر و مادری ازت ب گ ا م

شرمم میاد بگم ولی دلم پره😭😭😭😭

میگه ببین چ بلایی سرت بیارم.کاری کنم ک گوه خوردن بیفتی .همش بی حرمتی میکنه چیزی هم بگی پول خرجی نمیده از خونه میره.

الانم رفته،هفته پیش بیرون رفتیم خواهرش تو ماشینمون بود.کرم نرم کننده دستمو میمالیدم برگشته میگه خوب میرسی ، ب ما ک کرم نمیدی،گفتم بیا بزن خوب سرمو محکم کوبوند ب شیشه ماشین ک حرف نزن همونجوری هی محکم میکوبوند جلو خواهرش،اتوبان سرعتش بالا بو د ۱۷۰،۱۸۰ عقب پسرم ترسیده بود میگم بابا یواش ،میگه ب تو چ مال خودمه دوست دارم جلو خواهرش گفت

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلامت عقلی نداره

دختری که عاشق ماه شد🌙🫧  به کردی و ترکی مسلطم ☻️🌙❤️‍🩹‌‌‌‌‌‌                    هیچ ملکه ای نگران حرفایی که مردم در موردش میگن نیست چون خودش باور داره یه ملکه س👸 قوی تر از خودم نمیشناسم چون فقط خودم میدونم چقدر سختی کشیدم ولی قوی تر از قبل ادامه دادم چون رویاهام برای تحقق به یه دختر سرسخت و مبارز احتیاج داره نه یه دختره افسرده و گوشه گیر👸

خواهرش چیزی نگفت عزیزم فک کنم همسرت مشکل روانی داره با کمک خونوادت باید ببریش روانشناس خونواده خودت در جریان هستن

خششش خش خش خش                         چیه خب امضا کردم دیگه  آقا ببخشیدا ولی تو کتم نمیره چند سال اینجا عضو باشین ولی تعداد تاپیکاتون صفر باشه،ناقلاها نکنه یه شخصیت دیگه با یه کاربری دیگه و هزارتا تاپیک دارین🤪🤪من اصلا مشکلی ندارم با اینکه کسی تو تاپیکام بگرده و راستش اصلا درک نمیکنم چرا خیلیا مشکل دارن با این موضوع😇
مثل چی ازش بدم میاااااااد حالم بده ازش،متنفرم مطمئنم یکی رو داره تو زندگیش خستمممممم ک نگو از این ...

آره ممکنه با کسایی الان توی رابطه باشه. 😞

لطفا پیام هایی که میذارم بی جهت لایک نکنید که روزی ده تا نوتیفکیشن برام نیاد 🙏🏻🙂