2777
2789
عنوان

چر یهو از اکانت اینستام انداخته شدم بیرون 😐🚶🏾‍♀️🗿

| مشاهده متن کامل بحث + 217 بازدید | 19 پست
باید مکان اینستارو خاموش کنی تا مکانت تغییر میکنه اینستا تشخیص نده... چون فیل ترشکن مکان های مختلفی ...

چجوری میشه بگی؟🙂 

🦕🚶如果有一天我成为这个世界的画家,我会毫不悲伤地杀死这个世界 :)                                                               
 یکی دیگ زده تر زده ت اینستا چرا من /:  منم دوسه روزه با یه چی بت میگم مث موشکه کار میک ...

نمیدونم  شدییداا دلم برای اینستا تنگ شده 

اسمش mahsa vpn؟

بسان رود که در نشیب دَره سَر به سنگ میزند رَوَنده باش                                                                       امید هیچ مُعجِزی ز مرده نیست، زِندِه باش🌿

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نمیدونم    شدییداا دلم برای اینستا تنگ شده  اسمش mahsa vpn؟

اره (: 

خییییییلی سریعه خیلییی 

ولی ممکنه به گوشیت آسیب بزنه (:   (با احتیاط نصبش کن)

من چون گوشیم مدل پایینه و می‌خوام عوضش کنم و اینکه دوس داشتم برم ت اینستا نصبیدمش 

ولیییی خیلی قویه 😐🗿

🦕🚶如果有一天我成为这个世界的画家,我会毫不悲伤地杀死这个世界 :)                                                               
اره (:  خییییییلی سریعه خیلییی  ولی ممکنه به گوشیت آسیب بزنه (:    (با احتیاط ...

برم نصب کنم

اگه وصل شه دعای خیرم تا پایان فیلتیرینگ باهات میمونه  

بسان رود که در نشیب دَره سَر به سنگ میزند رَوَنده باش                                                                       امید هیچ مُعجِزی ز مرده نیست، زِندِه باش🌿

ما گوه میخوریم ک بخوایم با دخترمون همچبن کاری بکنیم

دخترم عشقمه. از خدا خواستمش. فقط خدا بهم عقل و اعصاب بده ک شرمنده اش نباشم

انقد بدم میاد یه ساعت تایپ میکنم، جواب نمیدید!🤨🫩لایک نکن جون هرکی دوست داری!😵‍💫 نره غولا هم درخواست ندن🤬🤢. [ هول و... کیست!؟ کسی که نوشتی درخواست نده ولی اینکارو میکنه. درخواستت رو رد میکنم ولی قبلش ده تا فحش نثارت کردم.] هرجا نظر دادم که مخالف نظر شما بود لازم نیست واکنش نشون بدی. بپذیر که همه مطابق میل شما فکر نمیکنند.