2777
2789
عزیزم شما اینوفولیک مصرف میکردین روزی دوتا خوردین یا روزی یدونه؟

روزی یه ساشه 

جایی در زندگی‌ام می‌ایستم؛ و می‌گویم: این تماما من بود، که دوام آورد، ادامه داد، و رسید!  🌱

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ممنون عزیزم من خودمم رفتم سرخود خریدم از داروخانه خدا کنه نتیجه بگیرم ولی از وقتی خوردم زیر دلم مثل ...

ایشالله اثربخش باشه برات، فک‌ نمیکنم ضرری داشته باشه، من از کسی عوارض نشنیدم.. شاید دل‌دردت برای فعال شدن تخمدان و بهبود فولیکول و تخمکت باشه.. امید به خدا 

جایی در زندگی‌ام می‌ایستم؛ و می‌گویم: این تماما من بود، که دوام آورد، ادامه داد، و رسید!  🌱
ایشالله اثربخش باشه برات، فک‌ نمیکنم ضرری داشته باشه، من از کسی عوارض نشنیدم.. شاید دل‌دردت برای فعا ...

توکل بخدا الان که روز دهم پریودی هستم ترشحاتم شروع شده و تقریبا بیشتر از ماه های قبله ببخشید که اینارو گفتم می‌خوام بدونم شماام زمان مصرف اینطوری بودین؟

توکل بخدا الان که روز دهم پریودی هستم ترشحاتم شروع شده و تقریبا بیشتر از ماه های قبله ببخشید که اینا ...

نه من ترشحات و درد اینا نداشتم، اتفاقا خیلی خوب بود برام، اما بدن هرکسی متفاوت میشه مخصوصا تو اقدام ممکنه با علایم جدیدی روبرو بشی، خیلی توجه نکن، ایشالله که مفید باشه و مثبت شی به زودی

یه مکمل هست هورمونی نیست اینوفولیک اسمش، اسید فولیک اینا داره.. خیلی به سایز و کیفیت تخمک‌ کمک میکنه

سلام عزیزم ببخشید دوباره مزاحمتون میشم راستش راجب اینوفولیک برام سوال پیش اومده عزیزم شما که مصرف کردین اینوفولیک رو بعد زمانی که باردار شدین علائمتون چی بود من نزدیک پریودمه یعنی هنوز پنج روز مونده ولی الان تقریبا یک هفته است که درد روی قسمت رحم و تخمدان چپ دارم مثل پریودی ولی پریودم نمیشم قبلاً اینجوری درد نداشتم روی رحمم و واژنمم از داخل تیر میکشه ولی الان مثلا میگیره یکساعت درد می‌کنه بعد قطع میشه بعد دوباره شروع میشه شما علائمتون چجوری بود دکترم رفتم صبح گفت عفونت نداری