2777
2789
عنوان

به نظرتون‌من ناشکر هستم

123 بازدید | 5 پست

سلام .من‌الان‌اومدم شهر به خاطر دخترم که درسش خوب بوو و مدرسه نمونه قبول شد یه مقدار پول داشتم دادم دست داداشم‌سودش بهم میده یه خونه هم رهن کردم.از روستا اومدم به خاطر مدرسه دخترم.که‌از روستامون دور بود.تنمون‌سالمه.یه لقمه نوت هم داریم بخوریم.ولی گاهی از سرنوشت خودم گله دارم  ناراحتم اخه من جدا شدم و با دخترم تنها زندگی میکنیم.یعنی باورتون‌نمیشه باباش حتی یه هزارتومنی تا اللن به حساب دخترش نریخته ومعلوم نیس کجا گم وگور شده.از جدا شدنم‌ناراحت نیستم.از اینکه همچین مردی اومد تو زندگیم که دخترم الان باید بدون پدر .بزرگ بشه.پدری  که یک‌ریال نمی ارزید و خوبه که گورش گم‌شد .درسته ولی میشد پدر خوبی داشته باشه.نمیدونم خیلی افسردا ام.ولی بازم‌خداشکر حداقل دخترم درسخونه 

عزیزم شما خیلی زن توانمند و باهوشی هستی

اصلا هم ناشکر نیستی چون به هر حال بزرگ کردن فرزند تک والده سختی هایی داره که حق داری گاهی خسته شی.

اما با نیروی شکرگزاری و با دیدن نعمت هات میتونی یه آینده درخشان برای خودتو دخترت بسازی

مادرِ من زمین؛ معلم ِ من طبیعت و راهنمای من شهودم است 🌱❤

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نه عزیزم نا شکر نیستی ولی با این فکر ها چیزی درست نمیشه قربونت برم 

پس با شکر گزاری برای داشته هات حال بدتو بهتر کن

چون عقایدت باهام فرق داره دلیل نمیشه باهات جنگ کنم پس بیا با احترام تبادل نظر کنیم