2777
2789
عنوان

لباس برای مجلس ختم

144 بازدید | 5 پست

دوستان من همیشه این مشکلو دارم لباس مشکی ندارم و تا ی مجلس ختمی میشه بدو بدو تو بازارم تا ی مانتویی چیزی بگیرم و این خیلی بده 

حالا میخوام ی دست لباس مشکی بگیرم بزارم کمد استفادش نکنم چی بخرم بنظرتون ک از مد نیفته بتونم ی چند وقتی نگهش دارم و اگر خدایی نکرده نیاز شد استفاده کنم ؟ کت شلوار خوبه🤔یا چی؟

ما کسیو کوچیکتر از خودمون ندیدیم،کسیم خودشو بزرگتر از ما ندونه:)

واسه بیرون مانتو شیک بخر کوتاهم باشه حله.باشلوار راسته پارچه ای.

واسه تو خونه شومیز مرغوب.

من به تنها خرافه ای که اعتقاد دارم اینه لباس برا ختم نخرم. فقط یه بار خریدم اونم  یه مصیبتی سرم اومد که نگو...شما هم نخر به نظرم برا روحیه ات بهترا

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

واسه بیرون مانتو شیک بخر کوتاهم باشه حله.باشلوار راسته پارچه ای. واسه تو خونه شومیز مرغوب. &nbs ...

خودمم دوس ندارم واقعااا بخرم ولی یبار زنعموم فوت شد ماهم راهمون دوره اقوام شهر دیگن ک ۱۲ ساعت راهه درجا باید راه میفتادیم من نیم ساعته رفتم ی مانتو گرفتم هوول هووولی رفتیم برا همون مجبورم 

ما کسیو کوچیکتر از خودمون ندیدیم،کسیم خودشو بزرگتر از ما ندونه:)