2777
2789
عنوان

میخوام به کراشم بگم

172 بازدید | 10 پست

بچه ها من سنم ۲۶

امروز بعد مدت مدت ها یکی ب دلم نشست

تو محل کارم یه اقایی اومد که خوشتیپ و مودب بود و شمارشو از رو پروندش برداشتم

نمیخوام خودم مستقیم چیزی بهش بگم

چکار کنم؟

لطفا نگید بی خیال شم چون من سخت کسی ب دلم میشینه💜

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مردارو باید غیرمستقیم بهشون بفهمونی ک ازشون خوشت میاد

نه مستقیم بری زنگ یاپیامش بدی بگی عاشقت شدم اینجوری هوا برشون میداره فک میکنن چ پخین 

و کلا دوس دارن مثل شکارچی باشن

تلاش کنن بدستت بیارن

راحت که بدست بیای قدر نمیدونن

زمانی پخته میشی که می فهمی نیازی نیست به هر چیزی واکنش نشون بدی یا به هر حرفی جواب بدی...(درخواست دوستی قبول نمیکنم)
مردارو باید غیرمستقیم بهشون بفهمونی ک ازشون خوشت میاد نه مستقیم بری زنگ یاپیامش بدی بگی عاشقت شدم ا ...

دقیقا منم ب همین فکر میکنم

از طرفی پیجی چیزی ازش ندارم

و جز ی شماره هیچ راه دسترسی ای ندارم

دقیقا منم ب همین فکر میکنم از طرفی پیجی چیزی ازش ندارم و جز ی شماره هیچ راه دسترسی ای ندارم

ببین عزیزم تو هیچی راجب اون آقا نمیدونی فقط یبار دیدیش خب مطمئنا جذب ظاهرش شدی

ممکنه کسی توزندگیش باشع

یا باهاش آشنا که بشی ببینی اصلا اخلاق هاتون به هم نمیخوره و اون کسی که مدنظرت بود نیست ...

سعی کن بال و پر ندی به این حست

حالا بازم ازبقیه مشورت بگیر ببین چی میگن

ولی من طبق تجربه خودم اینهارو گفتم

چون منم یکی دوسال تو کف یه نفر بودم

بعد ک پیجشو پیداکردم باهاش آشناشدم دیدم اون آدم برای من سمه  ... فقط از دور قشنگ بود

زمانی پخته میشی که می فهمی نیازی نیست به هر چیزی واکنش نشون بدی یا به هر حرفی جواب بدی...(درخواست دوستی قبول نمیکنم)