2777
2789
عنوان

بیاین از مهمونای رو مخی که داشتین بگین

| مشاهده متن کامل بحث + 507 بازدید | 39 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

میدونم یه عده تو نی نی سایت به همهههه چی ایراد میگیرن

اشکال نداره ایراد بگیرن  

منم دعا میکنم وسط کلاس انلاین بچشون وقتی خونه بشدت بهم ریختس براشون مهمون سرزده بیاد

مهمون خیلی زیاد دارم 

بنظرم اونایی ک شب میمونن رو اعصابن😁😁

ولی مهمون عجیبم کسی بود ک دعوتش کردیم واسه ناهار (جاری خاله ام میشد و غریبه هم بودن)

دیدیم ساعت ۶صبح اومد😅😅😅😅😅😅😅دم در وایساده بودم و شوکه با لباسخواب نکاش میکردیم 😂ولی بنده خدا انگار عادت داشتن با هم صبحانه خوردیم و کمک کردن واسه ناهار ،خیلی برام جالب بود 

ما خودمون قلیون نمی‌کشیم، اما یه مهمون داریم هر سری میاد واسه چند ساعت قلیونش رو میاره، منم بچه ی کوچیک دارم و هر سری که اینا میان خونه رو پر دود میکنن شبش به سختی میخوابه و تنفس‌ش مشکل پیدا میکنه

خانوما تورو خدا شعور داشته باشین، تو خونه ی کسی که خودش قلیون نمی‌کشه، قلیون نکشین

میدونم الان منو میخورین ولی به خدا به دور از ادبه

اوایل ازدواجم یه فامیل داشتیم از شهرستان میخاست برا کاری بیاد تهران خودشو دعوت کرد خونمون شب هم موند انگار خونمون مسافرخونه بود براشون ۴ نفری اومدن دست خالی شام خوردن و صبحشم موندن و دو روز کلا پیشمون بودن رفتن با اینک صمیمی هم نبودیم ولی بار اولی ک اومدن انتظار داشتم دست خالی نیان خونه تازه عروس دوماد 

بعدش ک رفتن جلو شوهرم یکم زایه شدم.. بازم برا کار میخاستن بیان خودشونو خونمون مهمون کنن ک تجربه شد برام پیجوندمشون برن هتل بد عادت نشن 

من خیلی مهمون نوازم ولی از ادم هایی ک بخان چتر بازی در بیارن بدم میاد سو استفاده کردن بده 

💔
اوایل ازدواجم یه فامیل داشتیم از شهرستان میخاست برا کاری بیاد تهران خودشو دعوت کرد خونمون شب هم موند ...

منم دقیقا عاشق مهمونم 

ولی از مهمون سرزده و چتر بدم میاد

ما خونمون تو یک شهری بود که هرکی هرجا میخواست بره مسافرت میومد شب و نصفه شب صبح زود سر ظهر سر زده خونه ما.یک بار یکی از فامیلامون راننده بود مسافر سوار کرده بود شب جاده بسته شده بود امدن خونه ما خوابیدن با مسافرای غریبه ۴ نفر 

بعد ما فکر کردیم صبح میرن جاده باز ظده  دیدیم صبحانه خوردن یکی یکی رفتن دوش گرفتن و امدن و ظهر شد یکیاز خانوما امد گفت اگه واسه ناهار کار دارین کمکتون کنم، خلاصه ظهرم موندن بعد داشت سالاد درست میکرد رفت از رو ظرف میوه موز اورد با خیار و گوجه ریخت رو سالاد😐 دستور میداد که گوجه را اینجور خورد کن اونجوری سرخ کن انگار امده بودن هتل