2777
2789
عنوان

بیاین از مهمونای رو مخی که داشتین بگین

| مشاهده متن کامل بحث + 507 بازدید | 39 پست
یه سری قالیمو سوزوندن و همونجا تذکر دادم فک کن تازه نه ماه بود خونه ی خودم بودم

اخیییی چقدر بد

من باشم جدی تذکر میدم چون راحتی بچم از همچی برام مهمتره

اخیییی چقدر بد من باشم جدی تذکر میدم چون راحتی بچم از همچی برام مهمتره

تذکر دادم، همسرمم گفت تنفس بچه ی ما بد شده، سرما خورده هم بود پسرم، ولی فایده ای نداره، همه چی رو با شوخی و خنده میگذرونن

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم دقیقا عاشق مهمونم  ولی از مهمون سرزده و چتر بدم میاد

همونو بگو کسی هم میخاد بیاد خودشو یه وعده دعوت بگیره 

دوروز موندن برا ۴ نفر بده 

تازه فک کن یه کیلو شیرینی حدقل میتونست دستش بگیره بیاره دیگ مگ کاروانسراس خونم ک بیان بمونن بخورن برن 

حالا گفتم یادش افتادم خونه پدری من شهرستانه یبار اونجا بودیم گفتم زنگ بزنم ببینم ما هم بریم خونشون ولی با کمال پر رویی گفت ما نیستیم خونه پیچوند منو 

💔

یچیزی یادم اومدمن دخترم کوچیک بودهمش گریه میکردبعدمن یشب 5صبح خابم برد6صبح دخترعمم بابچه هاش اومدن شوهرم رفت دروبازکردکه بره سرکارش اومدن تو😂من بلندشدم گیج خاب باهاشون احوالپرسی بعدهمون روپشت خابم بردساعت 11توخواب یادم اومداینااومدن ازخاب پریدم دیدم همینموری جم نخوردن منودخترم بیدارنشیم 5ساعت عین مجسمه طفلکی ها

ماهمه همسفریم،،،،،،،،،،،                                                     مقصدش کوی خدا،،،،،،،                                                     مازاقلیمی پاک ،،،،،،،،،،،                                                                که بهشتش نامندبه چنین رهگذری آمده ایم ،،،،،،،،                                          
اخی ۶ صبح اخه؟؟؟ چطور روشون میشه؟

خونشون دوربودشوهرش گفت شماروصبح میبرم میام نهارسختته برم برگردم بعد6صبح اومدن من گیج خاب سنی نداشتم توهال خوابم برده بوداومدن تومن روپشت خابیده بودن گفتم سلام خوش اومدین بعددرازکش خابیدم چقدربدشد😂الان وقتی یادم میادچطوراینکاروکردم ازبیخابی 

ماهمه همسفریم،،،،،،،،،،،                                                     مقصدش کوی خدا،،،،،،،                                                     مازاقلیمی پاک ،،،،،،،،،،،                                                                که بهشتش نامندبه چنین رهگذری آمده ایم ،،،،،،،،                                          
خونشون دوربودشوهرش گفت شماروصبح میبرم میام نهارسختته برم برگردم بعد6صبح اومدن من گیج خاب سنی نداشتم ...

اشکال نداره بهش فکر نکن خسته بودی خب

منم یبار خالم شب موند خونمون 

من هر روز نهایت ۸/۵ بیدار بودم 

صبح بلند شدم دیدم ساعت ۱۱/۵ شده 

خیلی ناراحت شدم 

طفلک با پسرش بی صدا نشسته بودن جاشونم جمع کرده بودن

اشکال نداره بهش فکر نکن خسته بودی خب منم یبار خالم شب موند خونمون  من هر روز نهایت ۸/۵ بید ...

😂😂😂من که بازمادرشوهرم میومداز6صببح هی کشیک که کی بیدارمیشع چون من معمولن زیادمیخابم اونم زودثبحانه میخوردتاچشم گرم میشدبیدارمیشدیبارسماوربردهوا😂بلدنبود80سالش بودروشن کردبعدکبرین بوووم ااخی موهای هنایش سیخ شده بود