2777
2789

استی لادر یک میلیون و پانصد هست.....مک یک میلیون...هدی بیوتیک هم یک و پانصد...تقریبا تو یه قیمت هستن فقط نمیدونم کدوم رو بخرم

هدی بیوتی عزیزم  

||رُک هستم||  از درآوردن ادای آدمای باشخصیت متنفرم خودت باش هرچی که هستی.| یک انسانم با اعتمادبه نفس و عزت نفس بسیار بالا. اگر کامنت شما بی جواب موند حتما لایق پاسخ نبودی♥️پروفایلم خودم نیستم دوستان میگن شبیهشم گذاشتم  متولد 79 نیستم چون تایید نمیشد مجبور شدم بزنم 79،مورد دیگه ای خاطرم نیست اگر یادم اومد اضافه میکنم. 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

هرچی میخری مک نخر

من مک دارم اصلا خوب نیست اون موقع ۷ سال پیش اسم در کرد منم خریدم حیف پول  ننداختمش همش جلو چشممه شده اینه دق😃

استی لودر خیلی خوبه عالیه من اگر پول اضافی داشتم میخریدم مخصوصا اگر پوستت چربه واقعا عالیه

شما استفاده کردید گلم؟؟؟چه طوره؟

استی لادرخیلی عالیه فقط سنگینه

ببین دوست عزیز: نه تومیتونی تفکرات منو تغییربدی، نه من میتونم تفکرات تو رو تغییربدم.پس" به عقاید هم احترام بذاریم" درضمن ،لطفا لایک ممنوع! متشکرم🙏🌹
شما استفاده کردید گلم؟؟؟چه طوره؟

اگر هدی بیوتی اصل باشه فوق العادست مخملیه و خوب روی پوست میشینه من بخاطر قیمتش خیلی وقته هدی بیوتی نخریدم

||رُک هستم||  از درآوردن ادای آدمای باشخصیت متنفرم خودت باش هرچی که هستی.| یک انسانم با اعتمادبه نفس و عزت نفس بسیار بالا. اگر کامنت شما بی جواب موند حتما لایق پاسخ نبودی♥️پروفایلم خودم نیستم دوستان میگن شبیهشم گذاشتم  متولد 79 نیستم چون تایید نمیشد مجبور شدم بزنم 79،مورد دیگه ای خاطرم نیست اگر یادم اومد اضافه میکنم. 
اگر هدی بیوتی اصل باشه فوق العادست مخملیه و خوب روی پوست میشینه من بخاطر قیمتش خیلی وقته هدی بیوتی ن ...

از مای سفورا میخام سفارش بدم...وای رنگ های اونایی ک من میخام تمام شده فعلا