2777
2789
عنوان

بنظرتون من بلندپروازم؟!

193 بازدید | 17 پست

سلام ب همه من ۷سال هس ک ازدواج کردم ویه پسر ۶ساله دارم  تواین هفت سال هیچ جا مسافرت نرفتیم چون ماشین نداشتیم من آرزو ب دل موندم ک یه بار برم کربلا یا برم مشهد همیشه شوهرم میگه پول ندارم قبلا عسلویه کارمیکرد اما ازبس بدبین هس برگشت گفت نمیتونم تورو ول کنم برم جایی سرکار خونمون بردیم عسلویه ۲ سال نشد میگفت بریم بریم خسته شدم تو غربت برگشتیم الان ۳ساله ک یه وانت گرفت روش کارمیکنه میوه میفروشه بخدا زندگیمون ب زور میچرخه امروز من گفتم پول بده برم موهام رنگ بزارم میگفت ندارم دوساله جارو برقی سوخته نخریده یخچال فریزر کلا ۴ تاکشو داره دوتاش یخ نمیزنه گازمم ازرو پله ها خونه ک داشتیم اسباب کشی میکردیم افتاد شکس الان گازصابخونه ک سه شعله هس پیشمه بخدا آبروم رفته زنه میگه عزیزم کی گازمیخریی مال منو بدی لازمش دارم شوهرم میگه نمیخرم الان گازاین خانومه یکسال ونیمه پیشمه دیگه امروز ازبس غصه خوردم عصبی شدم گفتم تو بی عرضه ای خستم کردی کل وسایل خونه خرابن میوه فروشی هم ک کفاف نمیده تاکی باید بدبختی بکشم پیشت بمن میگه توقعت بالاهس توقعت بیار پایین زندگیمون خوب میشه اخه چطور ک این وضع زندگی منه سالی یه بار موهام رنگ نمیکنم وسالی یه بار لباس میخرم (عید)وهمه وسایلم خرابن یه مسافرت تاحالا نرفتم چطور من پرتوقعم بخدا ایقدخستم ازدستش مامانم ازاون زنای قدیمیه فقط بلده منونصیحت کنه بگه بشین بابدبختیت کناربیا میترسه برم آوارشم روش و گرن خودشون خونه چن طبقه ماشین خارجی همچی دارن مان خونه ن ماشین درس حسابی هیچ صفر صفریم 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چقد بد نمیدونم چرا اقایون اینقد تن پرور شدن

فردا برو گاز صاحب خونه رو پس بده بگو اومد بردش

برداره گاز خودتو ببره درست کنه

بشین فکری بکن اگر بچه نداری جدا شو حدی میگم مرد تن پرور ادمو پیر میکنه

اگرم بچه داری پاشو تودت برو سرکار ولی نگو چقد حقوق میگیری همشو بدای خودت یواشکی پس انداز کن و خرج خودت بکن

عزیزم خیلی غصه نخور بیشتر جامعه همین هستیم کمی بالاتر یا پایین تر.مشکل مالی برای همه هست .رفته رفته بدتر شد قبلنا به این شدت هم نبود .خدا خودش رحم کنه

🌱🌱“اللّهُمَّ صَلِّ عَلَی فَاطِمَةَ و اَبِیهَا وَ بَعلِهَا وَ بَنِیهَا وَ السِّرِّ المُستَودَعِ فِیهَا بِعَدَدِ مَا اَحاطَ بِهِ عِلمُک”🌱🌱اَللّهُمَّ عَجِّل لِوَلیِّکَ الفَرَج🤲