2777
2789
عنوان

بچه ها میاین‌کمک؛شوهرم راه دوره

445 بازدید | 26 پست

سلام بچه ها 

چطورین؟

شوهرم کارش یه شهر دیگه ست بنظرتون برم‌مراقبش باشم کاربدی نکنه یا نه اگه نرد بخاد خیانت کنه به بود و نبود زنش ربطی نداره

چون اینجا شهرخودم راحتترم

دومی..

کاش وقتی خرتون از پل گذشت فراموش نکنین اون پل رو کی واستون ساخت :).حالا شاید هر انسانی جایز الخطا باشه..ولی هر خطایی جایزالعفو نیست:)).تو کل زندگیم یا دارم بند کفشامو گره میزنم!یا گره هندزفریمو باز میکنم  گفتیم چشم سیاه جذابه! شما چرا قلباتون سیاه شد!؟ 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

حداقل بگو برم پیشش تنها نباشه شوهرم نه ک کار بد نکنه

زنو شوهر خوب نی خیلی جدایی باشه بینشون

خواهشا پیامای تبلیغاتی یا سوالات شخصی خودتونو توی تاپیک من‌ نپرسیددددد!❌❌❌ خودتون جداگونه تاپیک بزنید

منم از نامزدم دوره 

خیانت از شناخت و اعتمادمیاد ربطی به بودن ندارد .تاثیر داره ها ولی کسی که ذاتش درست بشه اینکار رو نمیکنه .دایمی که پیش همین دریغ نکنین و اگه میتونین برین بهتره

بعد فکر و خیال آخه اذیتم‌میکنه 

هرچقدر به فکرهات پر و بال بدی بیشتر اذیت میشی

کاش وقتی خرتون از پل گذشت فراموش نکنین اون پل رو کی واستون ساخت :).حالا شاید هر انسانی جایز الخطا باشه..ولی هر خطایی جایزالعفو نیست:)).تو کل زندگیم یا دارم بند کفشامو گره میزنم!یا گره هندزفریمو باز میکنم  گفتیم چشم سیاه جذابه! شما چرا قلباتون سیاه شد!؟ 

من واقعا متوجه نمیشم زن و شوهر باید باهم زندگی کنن کارشوهر شهر دیگه است باید برید اونجا اگر قرار بود تنها باشید چرا ازدواج کردین ؟؟؟؟

هرچی آرزوی خوب مال تو❤️🌱 امضا خدا پای تک تک آرزوهای قشنگتون ❤️🌱الهی حکمت خدا با آرزوی تو دلتون یکی باشه 🌱❤️