2777
2789
عنوان

شوهرم ميخواد خرج عمل خواهر زاده شو بده

| مشاهده متن کامل بحث + 3418 بازدید | 187 پست
كليه نميدونم چه مشكلي داره

ببین باپنجاه تومن ماشین یاخونه نمیتونین بگیرین،ولی بهش بگو پنجاه تومن میخوای بدی؟؟!باتعجب بگو

بعدشم بگوعزیزم کمک کن ولی اینقدرنه اونطورکی بتونیم بریم سرخونه زندگی خودمون میمونیم که این جمله روباناراحتی بگو

خلاصه دعواراه ننداز من دقیقا یه موضوع این طوری پیش اومد بدصحبت کردم ازحرصم بدترشدشرایط درحدیکه پای خانوادش اومدوسط ودیگه عین سابق نشدیم وهمه هم گفتن زنش فلانه و...وخیلی بدشد.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

در همين حد ك گفت من به خواهرم گفتم ماشين نفروش من كمكت ميكنم

بهش بگو کی میتونن پس بدن؟ 

ما توضیحی به کسی بدهکار نیستیم! بگذار بگویند غیرمنطقی هستیم یا ضد اجتماعی هستیم، اما به این می‌ارزد که خودمان باشیم. تا زمانی که رفتار ما و تصمیم‌های ما به کسی آسیبی نمی‌زند، ما توضیحی به کسی بدهکار نیستیم. چقدر زندگی‌ها که با این توضیح خواستن‌ها و تلاش‌های بیهوده برای قانع کردن دیگران بر باد رفته‌اند 
کامنتارو میبینم خندم میگیره یعنی چی انقد گارد دارین ؟ چه خبرتونهههههههه ؟ عروس خودتونم باهاتون هم ...

والا منم همینو میگم چی میشه به خواهرش کمک کنه انقدر فاز منفی تو ذهن بعضیا از کجا اومده اخه

اسی اگه دختری جدا شو این مردا درس بشو نیستن به خدا دارم راس میگم الان این خواهرش فرداش باباشه پس فردا یکی دیگه نامزد اول منم همین بود خداروشکر فرار کردم خداروشکرررررر 

درسته واقعا آدم ناراحت میشه . ولی اگه خدایی نکرده بچه خودت مریض بود و داداشت میخواست کمکت کنه و خانو ...

من بودم ماشينمو ميفروختم خرج عمل بچم ميدادم 

نه اينكه از برادرم سو استفاده كنم

چرا اخههه چرا نده مثلا خدایی نکرده برای بچه شما مشکلی پیش بیاد برادرت کمک کنه مشکلیه؟

دقیقا👌 نمیدونم از القاء این حجم از بی رحمی به کجا میخوان برسن. حتما وضعیت خواهرش رو میدونه که ندارن دیگه. 

سلام😊 
چرا اخههه چرا نده مثلا خدایی نکرده برای بچه شما مشکلی پیش بیاد برادرت کمک کنه مشکلیه؟

وقتی خودشون داشته باشن آره

اگه دستشون خالی بود و نداشتن کلا موضوع فرق داشت

من واژینیسموس شدید داشتم و درمان شدم.دلم میخواد به هرکی که این مشکل بزرگ رو داره کمک کنم.اگه دوس داشتین درخواست بدین

خوب قرض بدین پس بگیریدالان ماشینوبخاطر۴۰یا۵۰تومن بفروشن دگه نمیتونن ماشین بخرن اما۴۰یا۵۰میتونن باوام یااینجوری پس بدن

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید هوای یکدیگر را داشته باشیددل نشکنیدقضاوت نکنیدهنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنیدبه غم کسی نخندیدبه راحتی از یکدیگر گذر نکنیدبه سادگیِ آب خوردنبر دیگری تهمت ناروا نبندیدبه حریم آبروی دیگریبدون اجازه وارد نشوید ...آدم‌ها دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم 💖

بعد هی تو تاپیکا نگید چندتا بچه میاریم که بزرگ شدن پشت هم باشن و تنها نمونن

همسر استارتر خیلی مردخوبیه که همچین پیشنهادی به خواهرش داده

اینو در نظر بگیرید پولو واسه عمل بچه میخوان نه سفر به آنتالیا

فقط 12 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
پرندگانی که در قفس به دنیا آمده اند….                                    پرواز را یک بیماری میدانند…🕊
من بودم ماشينمو ميفروختم خرج عمل بچم ميدادم  نه اينكه از برادرم سو استفاده كنم

تا حالا که دادین بهتون پس داده؟

من واژینیسموس شدید داشتم و درمان شدم.دلم میخواد به هرکی که این مشکل بزرگ رو داره کمک کنم.اگه دوس داشتین درخواست بدین
واقعا راست ميگي

ن خانوم ب حرف اینا گوش نده .همه چیو بسنج عزیرم اگ قرض بده بعد پس بگیره چ اشکالی نداره روز تنگ برای همه هست.خودتو ب این زودی از چشم ننداز از من گفتن.

فقط خواستم بهت بگم اگه تو ذهنته و تو قلبت حسش میکنی مطمعن باش بهش میرسی قربونت برم🫀🦋میگه قبل از اینکه واسه خواستنش دعا کنی برات آماده کردم ؛ اصلا برات آماده کردم که به دلت انداختم که دعا کنی واسش .. الهی دورت بگردم خدا تو چقددددد خوبی آخه♥️🌿میگم حالا ک خوندیش اگ حالِ دلت قشنگ شد برای سلامتی امام زمان و برای رسیدنم ب حاجتم ی صلوات میفرستی❤️

بچه پدر نداره؟پدربزرگ مادر بزرگ چی؟؟پدرش پول عمل نداره غلط میکنه ازدواج میکنه و‌بچه دار میشه...انقدررر بدم میاد ازاونا که فقط بلدن پس بندازن

🌧دعای باران 🌨**«اَللّهُمَّ اسْقِنا غَیْثاً مُغیثاً، هَنیئاً مَریئاً، مَریعاً، غَدَقاً، عاجِلاً غَیْرَ آجِلٍ، نافِعاً غَیْرَ ضارٍّ»***   **ترجمه:** خدایا! به ما بارانی سودبخش، گوارا، خوشگوار، فراگیر، پرآب، بی درنگ و بدون تأخیر، سودمند و غیر زیانبار بباران.