چند بار در هفته با آب پشت بچه تونو میشورین ؟من فقط با دستمال مرطوب تمیزش میکنم فقط گاهی میشورمش ...شوهرم بهم میگه تقصیر توه پاش سوخته چوننمیشوریش😔آخه هوا سرده بخاطر همون دیر دیر میشورمش
وزن فعلی ۶۴___وزن هدف ۵۵___امضای قدیمی ☺️(آرزوی فعلیم دیدن بیبی چک مثبت🤰🥺مطمئنم خدا باز مثل همیشه منو به این آرزوم هم میرسونه😍❤️۱۴۰۰/۶/۱۳بیبی چک مثبت شد خدایا شکرت😭😭❤️❤️❤️🤲🏻🤲🏻🤲🏻)
بااجازه استاتر،بچه ها ما سرویس بهداشتیمون تو حیاطه متاسفانه،،حالا خیلی به فکر اینم ک بچه رو چطوری بشورمش،راهکاری ندارین؟؟؟البته حموم داخله،بهم راه حل پیشنهاد بدین یه هفته دیگه دنیا میاد فسقلکم😍
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
میشه پی پی و با دستمال پاک کنی ببری حموم آب بزنی تا حموم کثیف نشه
خب میدونی میترسم از دستم بیوفته تو حموم،اخه من فقط ۱۰ روز مامانم میتونه پیشم بمونه بعدش باید خودم کارارو بکنم،بچه ریزه میزه رو تو حموم بشورم تصورشم سخته🥲