2777
2789
عنوان

در هفته چند بار پای بچرو میشوربن

| مشاهده متن کامل بحث + 497 بازدید | 58 پست
اره دقیقا چون دوره هام ۴۰ روزه بود احتمالا دلیلش همینه اره انشاالله فقط سالم باشه دیگ هیچی از خدا ن ...

من بچم بریچ بود تو سونو،حالا بهم نوبت داده نوزدهم برم اگه هنوزم بریچه بستری بشم که بیستم سزارین کنه،اگرم چرخیده ک بیام خونه صبر کنم ببینم اقا کی افتخار میده بیاد😂😍

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من بچم بریچ بود تو سونو،حالا بهم نوبت داده نوزدهم برم اگه هنوزم بریچه بستری بشم که بیستم سزارین کنه، ...

احتمالا دیگ نچرخیده باشه بعد ۳۵ هفته میگن نمیچرخه

چ خوب ک بریچه واس من اولا بریچ بود بعد سفالیک شد من میخام برم سزارین اختیاری

انشاالله ب سلامتی ب دنیا بیاد پسرت😍😘

نی نی رو که تو دستشویی نمیشوریم  من تو همون روشور داخل حموم میشورم. اگر رو شور نداره حمومتون ...

اره خب میدونم تو دسشویی نمیشورن ولی وقتی دسشویی داخله روشویی هم داخله کار راحته وقتی بیرونه کار سخت میشه،تو حموم روشویی نداریم بخاطر این پرسیدم،،اره همینکارو میکنم مرسی

نبابا حتما میشورم بعد هر پی پی،،اگه مثلا یه روز پیپی نکنه هم که باز میشورمش که جیش پاهاشو نسوزونه اذ ...

خوب کاری می‌کنی بچه زبون بستس گناه داره 

بارون اومدو یادم داد تو زورت بیشتره 😔😔
احتمالا دیگ نچرخیده باشه بعد ۳۵ هفته میگن نمیچرخه چ خوب ک بریچه واس من اولا بریچ بود بعد سفالیک شد ...

البته من هفته ۳۱ سونو دادم ک بریچ بود هنوز دیگه سونو ندادم دکتر گفت خرج الکی نکن یباره بزار همون هفته ۳۸ چون احتمال داره بچرخه و بیمارستان قبول نکنه سزارین شی😁دیگه گذاشتم همون هفته ۳۸

مرسی عزیزم انشاالله توهم نینی لپ گلیتو سالم و سلامت بغل بگیری😍

بااجازه استاتر،بچه ها ما سرویس بهداشتیمون تو حیاطه متاسفانه،،حالا خیلی به فکر اینم ک بچه رو چطوری بش ...

یه زیرانداز بزرگ درست کن یه لگن و یه آفتابه کوچیک هم بخر هر موقع خواستی بچتو بشوری تو آفتابه آب ولرم بریز ببر روی زیر انداز داخل لگن بشورش من یه مدت که میترسیدم تو حموم از دستم لیز بخوره این کا رو میکردم

از هر تکراری خسته ام جز داشتن تو💗💗💗❤❤❤
البته من هفته ۳۱ سونو دادم ک بریچ بود هنوز دیگه سونو ندادم دکتر گفت خرج الکی نکن یباره بزار همون هفت ...

اهان اره دیگ

دکتر من هرسری میرم خودش سونو میکنه😁

قربونت مرسی عزیزم😘

بااجازه استاتر،بچه ها ما سرویس بهداشتیمون تو حیاطه متاسفانه،،حالا خیلی به فکر اینم ک بچه رو چطوری بش ...

گوشه یه اتاق ترجیحا کنار بخاری پلاستیک پهن کن

لگن بذار

بعد همیشه آب گرم آماده داشته باش

ببر تو اتاق آب بریز رو بچه ، جوری که آب کثیف زیرش بریزه تو لگن

از بعضی کاربرا يه اسكرين شاتايی تو گوشیمه كه فقط دوس دارم باهاتون به مشكل بخورم!  😂🤌🏻