چند بار در هفته با آب پشت بچه تونو میشورین ؟من فقط با دستمال مرطوب تمیزش میکنم فقط گاهی میشورمش ...شوهرم بهم میگه تقصیر توه پاش سوخته چوننمیشوریش😔آخه هوا سرده بخاطر همون دیر دیر میشورمش
وزن فعلی ۶۴___وزن هدف ۵۵___امضای قدیمی ☺️(آرزوی فعلیم دیدن بیبی چک مثبت🤰🥺مطمئنم خدا باز مثل همیشه منو به این آرزوم هم میرسونه😍❤️۱۴۰۰/۶/۱۳بیبی چک مثبت شد خدایا شکرت😭😭❤️❤️❤️🤲🏻🤲🏻🤲🏻)
اره دقیقا چون دوره هام ۴۰ روزه بود احتمالا دلیلش همینه اره انشاالله فقط سالم باشه دیگ هیچی از خدا ن ...
من بچم بریچ بود تو سونو،حالا بهم نوبت داده نوزدهم برم اگه هنوزم بریچه بستری بشم که بیستم سزارین کنه،اگرم چرخیده ک بیام خونه صبر کنم ببینم اقا کی افتخار میده بیاد😂😍
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
نی نی رو که تو دستشویی نمیشوریم من تو همون روشور داخل حموم میشورم. اگر رو شور نداره حمومتون ...
اره خب میدونم تو دسشویی نمیشورن ولی وقتی دسشویی داخله روشویی هم داخله کار راحته وقتی بیرونه کار سخت میشه،تو حموم روشویی نداریم بخاطر این پرسیدم،،اره همینکارو میکنم مرسی
احتمالا دیگ نچرخیده باشه بعد ۳۵ هفته میگن نمیچرخه چ خوب ک بریچه واس من اولا بریچ بود بعد سفالیک شد ...
البته من هفته ۳۱ سونو دادم ک بریچ بود هنوز دیگه سونو ندادم دکتر گفت خرج الکی نکن یباره بزار همون هفته ۳۸ چون احتمال داره بچرخه و بیمارستان قبول نکنه سزارین شی😁دیگه گذاشتم همون هفته ۳۸
مرسی عزیزم انشاالله توهم نینی لپ گلیتو سالم و سلامت بغل بگیری😍
بااجازه استاتر،بچه ها ما سرویس بهداشتیمون تو حیاطه متاسفانه،،حالا خیلی به فکر اینم ک بچه رو چطوری بش ...
یه زیرانداز بزرگ درست کن یه لگن و یه آفتابه کوچیک هم بخر هر موقع خواستی بچتو بشوری تو آفتابه آب ولرم بریز ببر روی زیر انداز داخل لگن بشورش من یه مدت که میترسیدم تو حموم از دستم لیز بخوره این کا رو میکردم