2777
2789
عنوان

بچها کادو چی ببرممممممم💝💝💝💝📸

351 بازدید | 44 پست

دوستم خونه خریده ما باهم صمیمی هستیم من برا عروسیش پتو دادم الانم بعد دو سال خونه خریدن .

خودم پیش نیومده چیزی بشه واسم کادو بخره ..

بعد الان زنگ زد گف بیا پیشم واینا گف شام هم یچیزی درست میکنم با شوهرا ۴ نفری دور هم باشیم .

راستش چند روز دیگه عروسی داریم خرج لباس من و شوهرم وارایشگاهم زیاده از طرفی هم میگم خونه دارم عروسیم گذشت دیگه قرار نیست واسم جبران کنه اما خب دست خالی هم خوب نیست برم مخصوصا که میخاد شام بزاره...

حالا بین  این سه تا کدومش مرسوم و بهتره خانمه ۳۰ سالشه دوستدارم خوشش بیاد 

یه جعبه شکلات باکلاس ۱۸۰ تومن

دو کیلو شیرینی خامه ای تقریبا ۲۳۰ تومن 

یا یه ظرف سرامیکی بین ۱۸۰ تا ۲۴۰ تومن 

ظرف از اون گرونا  ن ها که سنگ کاری دارن. از اینا که تو سفره میزارن سرامیک معمولی

.

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

شیرینی خامه ای🙂

زنده باد اشتباهات من...که بی‌پروا بهت گفتم دوستت دارم وُ تو رَم کردی... که خلافِ نظرِ خانواده رفتم دنبال علاقه‌م و بعد با مغز خوردم زمین وُ برگشتم وُ از صفر شروع کردم که شب امتحان نشستم فیلم دیدم و رفتم چرخیدم الکی وُ بعدش گند زدم. که بی‌حساب کتاب پولامو خرج کردم وُ خوردم به یه پیسیِ سنگین.که گفتم رفیقمه،از گوشت و پوست و خون گذاشتم براش اما همون آدم با پوستی که از من کَندن واسه خودش پیراهن دوخت...ببین هر طوری دلت می‌خواد قضاوتم کن. اما تو چه میدونی من اون لحظات چقدر زندگی کردم!زنده باد اشتباهات من. که توی تنهایی بغلشون می‌کنم. یه بغلِ محکم... اونا سهم منن از زندگی. من اون لحظات احساس زنده بودن داشتم. میفهمی؟؟؟؟؟؟