2777
2789
عنوان

کوتاهی مو

131 بازدید | 23 پست

سلام خانوما من پشت و جلو موهام اندازش یکسان و بلنده.وقتی می‌بندم باعث میشه کم پشت دیده ش.براهمین میخام جلوشو کوتاه کنم .صورتم ن کشیدس ن گرد معمولیه.بنظرتون چ مدلی بزنم بهم میاد .عکس نمیشه بدم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بعد چطور جمع میکنین ؟ با شونه کوچیک ب سمت بالا؟

هم بالا میشه ولی اکثرن من کنار میزنم کلا همیشه دم اسبی میبندم وموهای جلوم کنار عاشق همین مدلم

کوچولوم قدم های کوچیکت روچشامون خوش اومدی به زندگی منوبابایی
هم بالا میشه ولی اکثرن من کنار میزنم کلا همیشه دم اسبی میبندم وموهای جلوم کنار عاشق همین مدلم

من موندم چتری کوتاه بزنم یا مثل شما .من موهام لخته .بلند بزنم کج وانمیسته .می‌ریزه.چتری کوتاهم برای زیر شال نمی‌دونم چطور جمع کنم

من موندم چتری کوتاه بزنم یا مثل شما .من موهام لخته .بلند بزنم کج وانمیسته .می‌ریزه.چتری کوتاهم برای ...

من چون چادری هستم چتری اصلا مناسبم نیست بقول شما واس خیلی بد حجابا خوبه چتری که بیرون راحت میریزن بیرون ...ولی واس من ساده راحت میره زیر شال

من چون چادری هستم چتری اصلا مناسبم نیست بقول شما واس خیلی بد حجابا خوبه چتری که بیرون راحت میریزن بی ...

من چادری نیستم موهامم میاد بیرون اما چتری خیلی تابلو میشی .خجالت میکشم.شما موهاتون حالت داره یا لخت؟

من چادری نیستم موهامم میاد بیرون اما چتری خیلی تابلو میشی .خجالت میکشم.شما موهاتون حالت داره یا لخت؟

ن برای من پف وایمیسه لخت نیست عکس نگاه کن ببین چیزی ازش میفهمی زود برمیدارم