2777
2789

🔻زن ۲۶ ساله؛ لیسانسِ کامپیوتر: ۱۴۰ میلیون تومان برای اجاره رحمم در نظر گرفته‌ام

روزنامه اعتماد نوشت:  

زن ۲۶ ساله که لیسانس کامپیوتر دارد؛ می‌گوید:

🔹سابقه اهدای تخمک داشتم، اما رحم نه. همسرم حدود یک سال است که در زندان به‌سر می‌برد.

🔹در مخارج خودم و پسرم مانده‌ام برای همین تصمیم گرفتم هم یکی دیگر را به آرزویی که دارد برسانم هم خودمان به پولی که می‌خواهیم.

🔹 ۱۴۰ میلیون تومان برای اجاره رحمم در نظر گرفتم. کمتر نمی‌توانم، چون مشکلم حل نمی‌شود. /چندثانیه

عمو اصغر 😐😶

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ب نظرم چون نیاز داره عیبی نداره ولی کسی ک واقعا نیاز نداره نباید ی همچین مبلغیو در نظر بگیره

طفلک اگه اون بچرو حامله بشه و بهش وابسته بشه چی🥲

این شهر همه در پی حرفند و حسودند اهسته و پیوسته و کم کم   بغلم کن🌿🥹🌙                                                            شازده کوچولو:  این راز منه. خیلی سادست تو فقط با قلب می تونی چیزی را به درستی ببینی چیزی که واقعیه با چشم دیده نمی شه✨💙🌱

چی بگم برا دو طرف خوبه بنظر من .. من خیلیا رو دیدم حتی مبلغ بیشتر میدن ک به بچه برسن فقط

قیافه من 🔫😑😑 وقتی توی تاپیک خانومای باردار میرم۰۰۰ از پشت بوم صدای گربه میاد روی بچم اثر نذاره🔫😑 با هندزفری آهنگ گوش دادم بچم ناقص نشه🔫😑تو لقمم مو بود نپیچه دور گردن بچم خفه شه🔫😑یدونه کنجد رو نون بود بچم سقط نشه🔫😑 موز خوردم بچم نیوفته🔫😑 چایی داغ خوردم بچم نسوزه🔫😑 الویه خوردم تخم مرغ خام توی سسش رو بچم اثر نذاره🔫😑 حالت تهوعم قطع شده بچم نمرده باشه🔫😑 داشتم بستنی میخوردم یه تیکش افتاد رو شکمم سنگین نباشه بچم سقط بشه🔫😑😑 درو محکم کوبیدم گوش بچم پاره نشه🔫😑باد پرده رو تکون داد نوار سرپی توی پرده توی هوا معلق نشه روی بچم اثر بزاره🔫😑😑 بچه فامیل با لیزر اسباب بازی انداخت رو شکمم واسه بچم ضرر نداره🔫😑  کشمش خوردم بچم فلان نشه... یدونه بالشت جابجا کردم بچم ال نشه... مادر شوهرم با این وضعم میخاد بیاد خونمون شب نشینی، مگه چند روز دیگه داری تا زایمان؟ دوهفتمه عزیزم🔫😑😑😑                                      رنگ امضامو عوض کردم صفا کردی؟😁 
ب نظرم چون نیاز داره عیبی نداره ولی کسی ک واقعا نیاز نداره نباید ی همچین مبلغیو در نظر بگیره طفلک ا ...

دیگه وابستگی نداره ک از همون بیمارستان تحویل پدر و مادر واقعیش میدن

قیافه من 🔫😑😑 وقتی توی تاپیک خانومای باردار میرم۰۰۰ از پشت بوم صدای گربه میاد روی بچم اثر نذاره🔫😑 با هندزفری آهنگ گوش دادم بچم ناقص نشه🔫😑تو لقمم مو بود نپیچه دور گردن بچم خفه شه🔫😑یدونه کنجد رو نون بود بچم سقط نشه🔫😑 موز خوردم بچم نیوفته🔫😑 چایی داغ خوردم بچم نسوزه🔫😑 الویه خوردم تخم مرغ خام توی سسش رو بچم اثر نذاره🔫😑 حالت تهوعم قطع شده بچم نمرده باشه🔫😑 داشتم بستنی میخوردم یه تیکش افتاد رو شکمم سنگین نباشه بچم سقط بشه🔫😑😑 درو محکم کوبیدم گوش بچم پاره نشه🔫😑باد پرده رو تکون داد نوار سرپی توی پرده توی هوا معلق نشه روی بچم اثر بزاره🔫😑😑 بچه فامیل با لیزر اسباب بازی انداخت رو شکمم واسه بچم ضرر نداره🔫😑  کشمش خوردم بچم فلان نشه... یدونه بالشت جابجا کردم بچم ال نشه... مادر شوهرم با این وضعم میخاد بیاد خونمون شب نشینی، مگه چند روز دیگه داری تا زایمان؟ دوهفتمه عزیزم🔫😑😑😑                                      رنگ امضامو عوض کردم صفا کردی؟😁 
دیگه وابستگی نداره ک از همون بیمارستان تحویل پدر و مادر واقعیش میدن

اره ولی نه ماه تموم تو وجودشه لگداش سختیاش قشنگیاش... مگه میشه وابستش نشه🥲

این شهر همه در پی حرفند و حسودند اهسته و پیوسته و کم کم   بغلم کن🌿🥹🌙                                                            شازده کوچولو:  این راز منه. خیلی سادست تو فقط با قلب می تونی چیزی را به درستی ببینی چیزی که واقعیه با چشم دیده نمی شه✨💙🌱
اره ولی نه ماه تموم تو وجودشه لگداش سختیاش قشنگیاش... مگه میشه وابستش نشه🥲

همه ک رویایی و خیال پرداز نیستن ک .‌ مم خودم حامله بودم خیلی حس انچنانی نداشتم دنیا ک اومد دیدمش عاشقش شدم ..‌ ولی بعضیا از اول میرن تو فاز عاشقانه عارفانه

همه ک رویایی و خیال پرداز نیستن ک .‌ مم خودم حامله بودم خیلی حس انچنانی نداشتم دنیا ک اومد دیدمش عاش ...

اره واقعا من اگه ی همچین شرایطی برام پیش بیاد خیلی وایسته میشم

خیلی از این چیزا بشدت بدم میاد ، چطور قبول میکنن 😕 چطور حاضرن بچه یکی دیگه رو ... استغفرالله... بر ...

کاش اقتصاد کشورمون خوب میبود کاش برای گذروندن زندگی یه ادم مجبور نبود همچین کاری بکنه اون وابستگی مادرانه رو میخواد چیکار کنه ...