2777
2789
عنوان

۳ سال از فوت مادرشوهرم‌می گذره

467 بازدید | 34 پست

دوستان ی راهنمایی می خواستم.سه سال از فوت ماددشوهرم می گذره اما همچنان لباس هاش تو صندوق عقب ماشین ماست.نمیدونم‌چی کار کنم.به شوهرم چیزی بگم تا بده به کسی یا نه؟پدرشوهرم هم اردواج کرده از الان غصه روزه مادر رو دارم.نمیدونم برای زن باباهه کادو بخرم یا نه.شوهرم که مخالفه صد در صد با اینکه رابطه اش با زنه خوبه.میدونه اگه چیزی نخرم خانم پدرشوهرم ناراحت میشه.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

لوزومی نداره بخرید آخه 

میشه برای مادرشدنم دعا کنید آخه خیلی وقته ک منتظرم....    💚      میگن انرژی خوب بده دریافت میکنی                                          تیکر و فعال کردم که به زودی به واقعیت برسه❤️

نخر.اگر حق مادری گردن همسرت داشت،بله خوب باید میخریدین.

ولی این خانم فقط همسر پدر شوهرت هست.

لباس های مادر شوهرت رو بگو همسرت واسه خیرات ببره بده جایی.خدا بیامرزدشون.سر مزارش خیرات ببرین.

اگرهم خونه پدرشوهرت رفتین یه جعبه شیرینی ببرین

اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّدٍ وَالِ مُحَمَّدٍ