2777
2789

من آدم سردی نیستم اما چندماهه خیلی درگیر کارم شدم و سرم شلوغه ، و حالا حالاها ادامه داره این مشغله ها . 

امروز شوهرم قبل کار بهم گفت وقتی برگشتم یک ساعت فقط بیا پیشم بدون اینکه حواست جای دیگه باشه

من هم تعجب کردم هم ترسیدم !

اخه خیلییییی دوسش دارم و نمیدونم چرا این حسو داشته که من توجه نمیکنم بهش.

میگه" هر وقت باهات حرف می زنم متوجه میشم ذهنت درگیره و حواست نیست".   

یه عادتی هم دارم وقتی کاری رو انجام میدم خیلی روش تمرکز دارم و حواسم از جاهای دیگه پرت میشه.

حالا چیکار کنم این حسو نداشته باشه؟

تجربه ای ایده ای راهکاری نصحتی هرچی دارین بگین خانوما به راهنماییتون نیاز دارم🥲

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

والا یه سری همسر من اینجور بود حس نادیده شدن داشتم وقتی بهش گفتم بیشتر بغل وبوس چند دقیقه ای داریم یهو اوج کاراش پیام میده یا من پیام میدم با استیکر جواب میده کلا مردها ماساژ دوست دارن خیلی حالا نمیخواد حتما به رابطه ختم بشه ولی قبل از رفتن به کار حتما دستی به سر وصورت بکش و....دیگه متاهلی مردها زن گرم وعشوه بیا میخوان

اینا رو بلدم وبا ۴تابچه نمیشه اجرا کردشایدم بهونه ام هست

آرامش سهم قلبی است که درتصرف خداست.    

به نظرم امروز رو بیخیال کار شو و هر چی که میدونی خوشحالش میکنه انجام بده و یه روز دونفره بساز و منتظرش بمون

ولی همیشه یه کارای ریزی انجام بده مثلا در حد یه پیام

یا یه اهنگ براش بفرست

یا یه کم اجیل بزار تو جیبش که وقتی دست میکنه ببینه یا از این کارای کوچولو که ببینه حواست هست

با تمام مشغلت اگه وقت داری گاهی باهاش فیلم ببین یا پیاده روی و...

خدایا شکرت

سعی کن کاروبا راوابط قاطی نکنی به خودت بگو این تایم دیگه شخصیه مال زندگیمه،،،تمرین میخاد

باشوهرت باش،صحبت،ابرازعلاقه،تفریح 

آذین،،هستم،،خدایا خدایی کن رحم کن معجزه کن ، اگرنکنی من نه خدادارم و نه حسین،،،،من امید داشتم ،خدایا،،،،

یه ساعت مشخصی از روز های خالی که کاری ندارید هر دوتون رو مشخص کنید و با هم وقت بگذرونید...حتی شده اخر شب یک استکان چای و صحبت در مورد افکارتون همدیگرو مهمون کنید.

براشون هدیه بگیرید حتی شده یک شاخه گل. 

اگر انقدر وقتتون پره شب ها قبل از خواب بهشون بگید حتما که بدونن شما مشغله دارید اما با وجود کارهای زیادتون، زندگی مشترکتونو فراموش نکردید و بهش علاقه دارید...

که زندگی دو سه نخ کام است و عمر، سرفه کوتاهی...

انگار شوهر منو گفتی من کل روز درگیر بچه هام هستم وقتی میاد ناهار میخوریم تازه فرصت میکنم برم پای لپ تاپ پروژه دارم باید تا چند روز دیگه تحویل بدم میگم کلا حواس برام نمونده میگه از بس درگیر پروژه ات هستی بخدا درگیر بچه ها هستم نه پروژه 

من در طول روز قربون صدقه اش میرم میگه منو با بچه ها اشتباه که نگرفتی   

هر وقت کار دارم همینه فیلمش 

هنوز نشده فشار من بیوفته اون آب قند لازم نشه 

خدایا مراقب عزیزانم باش❤

همین الان گوشیو بردار یه پیام دوستت دارم براش بنویس وقتی هم اومد گوشیو بردار یکم باهاش خلوت کن و فقط به دوست داشتنش فکر کن. بهونه پیدا کن برای این که بهش بگی آخ چی شدی؟ مواظب باش دستت نسوزه مواظب باش سرت به فلان چیز نخوره 

اخی این مردا شبیه بچه می مونن😂

تاجایی ک من میدونم این مردان ک وقتی ی کاری انجام میدن حواسشون ازجاهای دیگ پرته.خانما میتونن همزمان چنتا کارو انجام بدن من خودم اینجوری ام

من همیسه قبل اومدن شوهرم از سرکار تمام کارامو انجام میدم چای دم میدم میوه و تنقلات میذارم ک بعد شامش باهم باشیم. گاهی بچمم زودتر میخابونم . زندگیا ی جوری شده ک نهایت دو سه ساعت از شبو پیش همیم .همین زمان کوتا ه و باید باهم باشیم دیگه☹️

یه چیزی میگم شاید توام تجربه کرده باشی ؛ یه وقتا دلت میخواد که دور از سرصدا شی؛ دوس داری خون ماه و تو تاریکی شب بپاشی؛ دوس داری لهشون کنی آدما رو زیر چرخ ماشین...
والا یه سری همسر من اینجور بود حس نادیده شدن داشتم وقتی بهش گفتم بیشتر بغل وبوس چند دقیقه ای داریم ی ...

مثلا چه عشوه ای

لطفا و خواهشن برام دعا کنید چیزی که میخوام اتفاق بیفته زودتر خانما ایشالا همتونم ب مراد دلتون برسین و هر چی از خدا میخوای ن بهتون بده 🙏🌹

من وقتی همسرم سزکاره بیشتر کارامو انجام دادم تازه کلی هم با دخترم بازی کردم که وقتی از کار میاد شوهرم پیشش باشم ..بماند که دخترم سیر مونی نداره سربازی کردن🤣شوهرم که میاد کلی خونمون گرم میشه خوش آمد میگم  آهنگ مبزارم با هم میرقصیدم حتی شده خسته باشه بیشتر اوقات

اینکارو میکنیم ..می‌ره حمام من بزاش تنقلات میزارم و زود شامو آماده میکنم که بشینیم پای فیلمو صحبت البته بیشتر درمورد فیلم حرف می‌زنیم اما بدو ورود خیلی مهمه از اتفاقات خوب اونروزمون بگیم خدا تمام همسران نینیسایتی رو برای هم حفظ کنه