2777
2789
عنوان

ان تی بالا و های ریسک توغربالگری

| مشاهده متن کامل بحث + 7051 بازدید | 39 پست
اخه گفت نرماله ولی برا خواهر شوهرم ۲/۱۸خیلی میترسم الان در دسترستون هست سونو؟

برا منم گفت نرمال همه چی

برا من ان اف رو نزدی ان تی جدیدوان بی رو زده

ان اف مربوط به چیه؟ 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

2/1عزیزم ولی اگه مشکل داشت دکتر بهت نمیگفت نرمال عزیزم تو هفته چند آنومالی دادی؟ این مهمه ها الان ...

من هفته ۱۸ انومالی دادم وای خیلی ترسیدم توروخدا مطمئنی میشه یه عکس از اون تیکش بفرستی تا مطمئن بشم

2/1عزیزم ولی اگه مشکل داشت دکتر بهت نمیگفت نرمال عزیزم تو هفته چند آنومالی دادی؟ این مهمه ها الان ...

نگاه کن اگه خیلی استرس داری میتونی بری یه اکو قلب بدی ازش

دکترم گفت ان تی بالا اکو لازم داره

البته من دیگه سر انومالی دیدم نرمال اکو نرفتم 

نگاه کن اگه خیلی استرس داری میتونی بری یه اکو قلب بدی ازش دکترم گفت ان تی بالا اکو لازم داره البته ...

من اکو قلب هم دادم همه اوکی بودن فقط نمیدونم این nt جدید چرا بالاعه دارم میمیرم از استرس اخه مال اکثرا ۲

من اکو قلب هم دادم همه اوکی بودن فقط نمیدونم این nt جدید چرا بالاعه دارم میمیرم از استرس اخه مال اکث ...

عکس فرستادم نیومد بخدا

خب الحمدالله وقتی اکو هم دادی چرا نگرانی

بخدا همه چی نرمال نگران خودت نکن

از چی میترسی ببین وقتی همه چی خوب بوده بد به دلت راه نده جنسیت بچه تو گفتن چی بوده عزیزم؟ آمینو ندا ...

من سلفری دادم .جنسیت دختره برا شما چی هست؟اخه میگم یعنی چه دلیلی داره ntفقط برا من بالا باشه .میگم توروخدا میشه یبار دیگه نگا کنی ببینم درست دیدی ۲ بود براشما جلوی چه واژه ای ۲ زده؟راستی به شما نگفت برید اکو قلب؟؟

عکس فرستادم نیومد بخدا خب الحمدالله وقتی اکو هم دادی چرا نگرانی بخدا همه چی نرمال نگران خودت نکن

نمیدونم اخه از صبح از هر کی میپرسم همه عدد nfشون ۲ بوده مال من فقط بالاعه

من سلفری دادم .جنسیت دختره برا شما چی هست؟اخه میگم یعنی چه دلیلی داره ntفقط برا من بالا باشه .میگم ت ...

منم دختر بود

اره بخدا 

حالا شاید اون 5ک دیدی مال ان بی باشه

ولی مطمعن باش اگه مشکل داشت بخدا میگفت بهت

به منم گفتن اکو اما نرفتم 

منم دختر بود اره بخدا  حالا شاید اون 5ک دیدی مال ان بی باشه ولی مطمعن باش اگه مشکل داشت بخدا ...

خدا برات حفظشکنه عزیزم نه ان بی رو جدا زده nf ۵ دکترتون چیزی راجب به انتی یا ان اف نگفت تو سونو انومالی اخه انگار میگن زیاد مهم نیست

ان اف همون nt میشه بگی چنده عدد nt جدید 

سلام خدبی شما یه مدت نبودم خواستم بگم دوستمم مثل من ان تیش بالایکبود تو انومالی ان اف رو براش 4وخورده ایی زده بودن گفتن طبیعیه گفتم خیالت راحت باشه شمام