2777
2789
عنوان

ان تی بالا و های ریسک توغربالگری

| مشاهده متن کامل بحث + 7051 بازدید | 39 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام خدبی شما یه مدت نبودم خواستم بگم دوستمم مثل من ان تیش بالایکبود تو انومالی ان اف رو براش 4وخورد ...

سلام عزیزم امیدوارم خوب باشین ممنون که گفتین بعدش از خیلی ها پرسیدم همه گفتن طبیعیه خیلی خیالم راحت شده دیگه اصلا استرسش رو ندارم امیدوارم بهترین ها برامون رقم بخوره

سلام خانما لطفاً اگر کسی آنلاین هست جواب بده من هم مشابه همین خانم هستم ان تی دادم 2,5بود میگن نرمالش پایین سه هست سونو همه چی خوب بود حرکات جنین تیغه بینی همه چی اوکی بود چون عدد ان تی این بود بهم گفتن آزمایش هم بده اونم دادم بعد گفتن سلفری بده اونم دادم همرو نوشتن صد در صد نیست الان میگن امینو بده دیگه حال ندارم آنقدر گریه کردم می خوام صبر کنم هجده هفته برم سونوگرافی وضعیت جنین ببینم دیگه اعتمادی به آزمایش ندارم خدا لعنتشون کنه😭من ندخپدم ن شوهرم مشکل نداریم تو فامیل هم سندروم نداریم حالم بده 

سلام خانما لطفاً اگر کسی آنلاین هست جواب بده من هم مشابه همین خانم هستم ان تی دادم 2,5بود میگن نرمال ...

سلام من ان تی دادم 2.27 بود هم سونو هم دکتر گفتن یکم بالاست ولی من سلفری نرفتم دکترم گفت 95 درصد بچت سالمه میتونی سلفری نری تو سونو آنومالی اگه مشکلی باشه نشون میده هزینه آزمایش سلفری چقدر شد؟

سلام من ان تی دادم 2.27 بود هم سونو هم دکتر گفتن یکم بالاست ولی من سلفری نرفتم دکترم گفت 95 درصد بچت ...

عزیزم نتیجه چیشد؟ بچت سالم؟ 

کی گفته من احساس ندارم؟من هر یکساعت یکبار احساس گشنگی میکنم😌😌کاربری های چلوکباب کوبیده هستم،چلوکباب کوبیده باریحان،چای ماسالا،پفک نمکی و...بقیش رو که یادم نیست رو به باد دادم🥴🥴
سلام من ان تی دادم 2.27 بود هم سونو هم دکتر گفتن یکم بالاست ولی من سلفری نرفتم دکترم گفت 95 درصد بچت ...

سلام عزیزم میشه جواب منو بدید شما بچتون سالم بود ؟ من ۱۲هفته سونو دادم عددش ۲.۱۶بود بنظرتون سالمه؟