2777
2789

سلام بچه ها شبتون بخیر من ۶ماه ازدواج کردم البته عقد هستم و سرخونه زندگی نرفتم ایشالا تا تابستون میرم من با همسرم دوست بودیم۲سال و ی خواهر داره دقیقا هم سن من دوماع بزرگتره از من دوران دوستی من دورا دور خواهرش میشناختم دختر بدی ب نظر نمیومد و ب خاطر همسرش که نمیزاشت با خانوادش رفت امد کنع اصلا با خانوادش ینی خانواده شوهرم رفت امدی نداش من گفتم خوبه دیک فقط ی خواهر داره اونم قطع ارتباطه  ولی روز عقدمون اومدن و دوباره ارتباط شروع شد من کاری نداشتم کفتم ب من چه  دوهفته یکبار میومد خونه مادرشوهرم منم دعوت میشدم ازتباط معمولی داشتیم تا اینک من ی کاپشن چرم گرفتم قیمتشم خوب بود شبش ما خونع مادرشوهرم دعوت بودیم  خواهرشوهرم تا کاپشن دید خوشش اومذ گف قشنک از کجا خریذی فرداش رفت خریذ دقیقا همون من اخلاقش نمیدونستم ما مهمونی دعوت داشتبم من بهش گفتم اگه تو میخای کاپشن بپوشی بهم بگو زودتر نپوشم چون من تازه عروسم گف ن نمیپوشم  شب مهمونی برای اینک حرص من دراره همون پوشید چیزی نگفتم گذشت و تولدم شد مادرشوهرم ی هودی  تدی بهم داد کادو گف وای چ قشنک مبارکت باشه دو روز بعد استوری گزاش دیدم جفتش تن اونع منم ب شوهرم گقتم خاهرت خیلی حسوده شوهرمم ب طرف من بهش تیک انداخته بود ک چقد حسوذی هرچی تن زن من میبینی میخری گذشت و ما برا جهزیه مبل میخاستیم بگیریم بهم گف چ رنگی میگیری گفتم احتمالا کرم کف اها الان دبدم پست گزاشتع مبلای خونش عوض کرده کرمی گرفته هموت مدلی ک دوس داشتم واقعا حالم بده چیکارکنم روش کم کنم 

کلا اروممم ولی تو تاپیکم بخوای سر ب سرم بزاری میشورم میزارمت کنار

طولانی بود حاجی

پیچیدم ب بازی اَ هرکی بگی بریدم حوصلع بحث ندآرم ولی گوش ب حرف ط میدم...🥂هر ثانیه هر لحظمی،شیرینیِ شبِ بد مزمی...🫠🫶🏻یه شب،شب تیرع انگا روح اَ تنت میرع دل از ننه بابا از رفیق حتی اَ وطنت سیرع...گرگ رو از هر طرف بخونی گرگه، همین صداقتشه ک جذابش میکنه👊🏻 تردمیله همع دنیا،نرسیدن و دوییدن واسع تغذیه مغز مریضشون همه قلبمو جوییدن:) هی اشکا میخواد بریزه من پلک میزنمُ میخندم🫠🕸خدا‌با دست آدمآ میزد تو گوشم تآ دستشون رو شه:)🫠🌱خسته ام از شما آدمآ ک همجآ همش ب ضرر همین...🫠عزیزا میرنُ ما چش دیدن همو نداریم...🫠

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

یه مدل دیگه بخر

چقدر حوصله دارید

تو منو انتخاب کردی❤                                                  انتخاب کردی که مامانت باشم ، خونه کوچیک و آرومم رو، دل تنها و مهربونم رو دیدی دلت خواست من همدمت باشم.پسر کوچولوی قشنگم💕                                                                 اگر نخونی و ندونی زود خام میشی     سرتو بالا نگه دار نکنه رام شی                                           دشمن جهل و جاهلم⚠️⛔️
چ‌ایرادی داره مث تو خرید کنه یا لباساش  مدله  لباسای تو باشه ؟؟ چقد تنگ‌نظری گلم .   ...

تنگ نظر چی تو دلت نمیخواد تک باشی یا سلیقت خاص باشه یا خونت متفاوت باشه عجبا

کلا اروممم ولی تو تاپیکم بخوای سر ب سرم بزاری میشورم میزارمت کنار

هرچی ازت پرسید بگو نمیگم میخوای خزش کنی بعد غش غش بخند 

یکبار برای همیشه دوس پسر نامزد نیس،شوهر عقدی نامزد نیست دوران عقد میگن به بعد از عقد نه نامزدی 🥴نامزد یعنی خانواده دور هم جمع شدن با مهمونی یا بی مهمونی،رسما اعلام شده این دو نفر نامزد هستن