2777
2789
عنوان

از دست خواهرشوهر حسود چیکارکنم واقعا خستم کرده

| مشاهده متن کامل بحث + 2201 بازدید | 140 پست

دیگه هیچی بهش نگو گفت مهمونی چی قراره بپوشی بگو معلوم نیست 

لباس خریدی گفت چی خریدی بگو بعدا میپوشم میبینی .

حالا که مبل خریده برو یه مدل دیگه بخر بعد بگو قبلا چیز دیگه دوست داشتم ولی هرکی هرکی شده همه خریدن بدم اومد

چه خره😐🤣🤣من یه لباس میخرم هی میگم خدایااااا نرم جایی ببینم شبیه مال کسیه اونوقت اون میاد خودشو ش ...

انگار هووی من شده

کلا اروممم ولی تو تاپیکم بخوای سر ب سرم بزاری میشورم میزارمت کنار

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

هرچی ازت پرسید بگو نمیگم میخوای خزش کنی بعد غش غش بخند 

اصن باهاش دزارتباط نیسم ماهی ی بار ولی پشمام ریخته

حالا مثلا کاپشنو اونم پوشیده بود چی میشد ک گفتی اگه تو میپوشی من نپوشم‌چون تازه عروسم چ ربطی داره تازه عروسی نباید مث بقیه لباس بپوشی واالا آنجلینا جولی انقد اَدآ نداره ک شماها دارین من جا خواهرشوهرت بودم با این حجم از ادعا سلامتم علیک نمیکردم چ برسه برم مثلت لباس بخرم ک فک کنی کی هسی اه اه چ عقده ایی یک دختر خاله  ترم عین خودت همه ازش بدشون میاد

منم یک خواهرشوهر دارم یکسال ازم بزرگتره همینقدر سمه 

باورت نمیشه ولی من بخاطر این ادم نصف لباسام و وسایلی که میخرم برای خونم جلو اون قایم میکنم..چون من با هزار وسواس میگردم و میخرم و بزور از شوهرم پول میگیرم

ولی اون شانسش شوهرش لارجه هرچی دست هرکی ببینه و بپسنده سریع کپیشو میخره

منم نفرت دارم تو جمع با اون ست باشم چون ازش بیزارم

حالا مثلا کاپشنو اونم پوشیده بود چی میشد ک گفتی اگه تو میپوشی من نپوشم‌چون تازه عروسم چ ربطی داره تا ...

بدت میا وقتت برا تاپیک من تلف نکن

ببین چقدر خوش سلیقه دیده تو رو ک هرچی‌میخری ازش خوشش میاد و میره میخره توهم‌سعی کن وقتی چیزی رو هنوز نخریدی با سیاست رفتار کنی و خیلی بهش اطلاعات نده بگو مثلا هنوز تصمیم نگرفتم و... از الان ساده نباش فکرحال گیرین‌نباش بیخیال فقط ب کدبانو و خوش سلیقه بودنت فکر کن

لایک‌نکنید ممنونم شما محبتتون ثابت شدست

منم یک خواهرشوهر دارم یکسال ازم بزرگتره همینقدر سمه  باورت نمیشه ولی من بخاطر این ادم نصف لباس ...

ادم اذیت میشه ذره ای سلیقه و خلاقیت ندارن میرن جفتش میخرن خب شاید ادم خوشش نیا

ببین چقدر خوش سلیقه دیده تو رو ک هرچی‌میخری ازش خوشش میاد و میره میخره توهم‌سعی کن وقتی چیزی رو هنوز ...

قربونت بشم مرسی عزیزم