2777
2789

گل من تو گل بندری آره آره والا یه دونه دختری آره آره والا تویه افسونگری آره آره والا نازنین دلبری آره آره والا 

😐😂گلای بندر گل کامنت کنن 🥲🤚😂

کاربر قبلی مارمولک جلو کنتورم🦎پیتزا با سس تند میقولی سیسی؟دلت نخاد 🍕🥤

نامرد الان یکسره تا صبح اینو تکرار میکنه مغزم 

😭😭😭🤣🤣🤣🤣🤣

لایک نفرمایید دوستان به غیر از استارتر عزیز و کاربر محترمی که ریپلای کردم لااقل بفهمم پستم رو خوانده اید  عزیزان .زندگیِ فعلیِ من و شما در برابر زندگیِ بَعدی،بسیار کوتاه،بسیار فرعی وبسیار ریز و گذراست.همچون جرقه ای است که از آتش اجاقی بپرد و گم شود.برای آنکه در زندگیِ بَعدی تا ابد و برای همیشه در آسایش و شادی باشیم ، کافیست همین یک لحظه ی گذرای عمر این جرقه را خوب بمانیم...

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دخترصحرا نیلوووفر 

ای وای کرده های وای 

نیلوفر 

اون وسط رو هیچ وقت نفهمیدم چی چی میگن 🤭🤣🤣🤣

لایک نفرمایید دوستان به غیر از استارتر عزیز و کاربر محترمی که ریپلای کردم لااقل بفهمم پستم رو خوانده اید  عزیزان .زندگیِ فعلیِ من و شما در برابر زندگیِ بَعدی،بسیار کوتاه،بسیار فرعی وبسیار ریز و گذراست.همچون جرقه ای است که از آتش اجاقی بپرد و گم شود.برای آنکه در زندگیِ بَعدی تا ابد و برای همیشه در آسایش و شادی باشیم ، کافیست همین یک لحظه ی گذرای عمر این جرقه را خوب بمانیم...
به این نصف شب این چی بود انداختی رو زبونم آخه ؟؟؟😂😂

حالا تا فردا هی ب یادش بیار و یاد من بیوفت😂😂

حالا تا فردا هی ب یادش بیار و یاد من بیوفت😂😂

مارمولک از پشت کنتور اومدی جلو کنتور 🤣

دخترصحرا نیلوووفر  ای وای کرده های وای  نیلوفر  اون وسط رو هیچ وقت نفهمیدم چ ...

ن میگ ای دختر صحرا نیلوفر ای نیلوفر ای نیلوفر بقیشو بلد نیستم😐😐😂

من از سر شب که توی یه تاپیک کامنتتو دیدم تا الان مدام این آهنگ داره تو مغزم پلی میشه...هرچی هم آهنگ ...

عالی دست خودم درد نکنه😂😂