یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
من پپتی میدم گیر نیاد اچ آ پپتی ۵۰ تومنه اونم همون حدودا یکی دوتومن گرونتر یا ارزونتر
تویی که بجای استارتر میای جواب سوالی که ازش پرسیدمو میدی ببین جواب دارم برات خب؟!🤐 ولی آنکس که نداند و نداند که نداند در جهل مرکب ابدالدهر بماند.بمون عزیزم پاهاتم دراز کن راحت باش
دکتر گفت به بچم شیر ha بدم..البته تو نسخه ننوشت.شوهرم رفت داروخانه ندادن..میخوام برم بگم بنویسه و بخ ...
داشته باشن با کد ملی میدن
تویی که بجای استارتر میای جواب سوالی که ازش پرسیدمو میدی ببین جواب دارم برات خب؟!🤐 ولی آنکس که نداند و نداند که نداند در جهل مرکب ابدالدهر بماند.بمون عزیزم پاهاتم دراز کن راحت باش
اچ آ برا کودکی که در معرض خطر الرژیه پپتی واس بچه ای که الرژی داره پپتی جونیور هم برا بچه ای که هم الرژی داره هم سوجذب و اینا که من این دوتا رو پیدانکنم به ناچار اچ آ میدم چون بچه من آلرژی داره
بچه من رو صورتش جوشای ریز داره ..دکتر گفت حساسیته ولی نگفت که به پروتئن گاوی..سیر خشک ha هم گف ...
آزمایش ندادین؟