2777
2789

چند سال طول کشید باردار بشین چه مشکلی داشتین

میشه لطفا توضیح بدین برا ما منتظرا هم انگیزه و روحیه بشه

خیلی ممنون 🙏

حضرت مادر هدیه شماست برام نگهش دار☀️                         🌺و قل ربّ اَنْزلني مُنْزلاً مبارکاً و اَنت خیرالْمُنزَلین🌺                                                                                        انقدر بزرگه تنهایی این «زن» که حتی تو دریا نمیشه غرقش کرد

تنبلی تخمدان بعد چهارسال.با امپول و رژیم و اصلاح سبک همزمان 

توپ تانک دسته بیل دختر فقط با سبیل😎حافظ کل سوره قل هو الله احد م😌این کاربری دست هشت نفره من ،نوه عمه ی پدربزرگ مادر همسایمون،اون روی سگم،کودک درونم،و بقیه اهالی محل😐😑🥲🤣

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

من تازه ٥ ماهه اقدامم دكتر ايران بهم گفت ذخيرت كمه فقط اهدايي منم فوري بعدش اقدام كردم نشدم 

تازه از ديشب دارم لتروزول ميخورم 

يه دوستي دارم هنديه جواب ازمايشمو فرستاد هند اونجا به دكتر نشون دادن دكتر گفت تري اينا مشكلي نداره فقط كم خونه و برام دارو نوشته دارو ها هم ديشب بهم داد زدم نت براي درمان ناباروريه امروز خوردم پريودم خيلي زياد شد نميدونم چيكار كنم از طرفي ميترسم با لتروزول تداخل نكنه 

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

من خودم مشکل کم کاری تیروئید داشتم نمیدونستم  شش ماه بعد از اقدامم فهمیدم قرص لوتیروکسین خوردم ماه بعدش حامله شدم 

خواهر شوهرم شاید ۲۰ سال یا بیشتر الان۴۳ سالشه ی دختر دو ساله داره 

اون یکی خواهرشوهرم بعد ۸ سال یا یشتر ی پسر ۱ ساله 

خواهر شوهر دیگه ام دو تا پسر داره واسه سومی ۵ سالی طول کشید الان ی دختر داره

ی خواهر شوهر دارم ۳۹ سالشه اونم ۲۰ سالی میشه ازدواج کرده هنوز بچه دار نشده 

کلا خانوادگی مشکل دارن ی برادرشوهرم بعد ۱۰ سال بچه دار شد یکی دیگه هم هنوز بچه دار نشده ۲۰ سال بیشتره ک ازدواج کرده

دخترم خاله ام هم بعد ۴ سال 

این متن عالیه...وقتی ناراحتی تصمیم نگیر وقتی دیر میشه عجله نکن  وقتی خیلی خوشحالی به کسی قول نده وقتی یکی دلتو شکست سر یکی دیگه تلافی نکن وقتی بغضت گرفته پیش هرکی گریه نکن شاید همون دشمنت باشه از ته دل خوشحال بشه وقتی با یکی قهر کردی پشت سرش حرف نزن شاید دوباره بخوای باهاش دوست بشی و آخرش اینکه اگر خودت دلت پاکه،فکر نکن همه مثل خودتن!