سلام اسم من رَستاست، رَستا یعنی رها شده، رستگار شده، خلاص شده، براتون آرزو میکنم رستا باشید و رستگار از تمام پلیدی ها، رنج ها، تاریکی ها و ظلمات و نورا باشید، سرشار از نور و عشق و زیبایی و رشد✨🌝🤍
زادهِ ی بلوچ از دیار بلوچستانم🤍🐳.+باب اسفنجی:هر ضربه ای ک میخورم از سادگیمه! پاتریک:ساده نباش راه راه باش:)باز میشه این در،صبح میشه این شب🖤🕊️. در ستایش خاطرِ اسوده و فراغتِ بال✨🌱_
ولی دوسه تا تاپیک ممنوعه بزنی تو هوا میزنتت و تو چندثانیه حذف کاربری میشی
بهنظرمنتویتاریخبهغیرازسقراطوبقراطیهنفربهاسمحبهیمقراط هم بوده ولی چون نتونسته آدم مهمی بشه تاریخ فراموشش کرده😁منم به یادش اسم کاربریمو گذاشتم حبهیمقراط که لااقل ی نامی ازش بجابمونه😂
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
این۹وری دیر جواب میدن ولی دوسه تا تاپیک ممنوعه بزنی تو هوا میزنتت و تو چندثانیه حذف کاربری میشی
چی بنویسم مثلا چیزای مثبت 18 بنویسم کلا پاک میشه حسابم. اینکه تاپیکامم پاک میشه یامیمونه؟؟؟
سلام اسم من رَستاست، رَستا یعنی رها شده، رستگار شده، خلاص شده، براتون آرزو میکنم رستا باشید و رستگار از تمام پلیدی ها، رنج ها، تاریکی ها و ظلمات و نورا باشید، سرشار از نور و عشق و زیبایی و رشد✨🌝🤍
چی بنویسم مثلا چیزای مثبت 18 بنویسم کلا پاک میشه حسابم. اینکه تاپیکامم پاک میشه یامیمونه؟؟؟
والا من درمورد بچه دار شدن تاپیک زدم ک چراباید بچه دومو بیاری و... تاپیکمک تعطیل کردن یکی دوبار دیگه اینجوری بشه بعد کلا حذفت میکنن
بهنظرمنتویتاریخبهغیرازسقراطوبقراطیهنفربهاسمحبهیمقراط هم بوده ولی چون نتونسته آدم مهمی بشه تاریخ فراموشش کرده😁منم به یادش اسم کاربریمو گذاشتم حبهیمقراط که لااقل ی نامی ازش بجابمونه😂