2777
2789

سلام شبتون بخیر.

بچه ها شوهردخترخالم با مامان و باباش و داداشش عین وحشیا ریختن سر دخترخالم و تا می‌خورده کتکش زدن و فحش دادن الان کل بدنش کبوده.دختر خالم از زیردستشون فرارکرده رفته خونه یکی از فامیلامون تو شهرشون پسره اونقدر پرو بوده رفته اونجا و بازم زدتش. حالا شوهرخالمم رفته اونجا پسره و خانوادش جلو چشم خودش هرچی فحش بوده دادن این برگشته به دخترخالم گفته شوهرته بشین سر خونه زندگیت قهرم کنی خونه ما نمیتونی بیای به اون فامیلمونم گفته دخالت نکن و چه میدونم زندگیشونو بهم نزن😑( کلا خانواده دخترخالم از اول با رفتاراشون پسره رو پرو کردن بار اولشم نبوده قبلا هم زدتش یه بارم با چاقو تهدیدش کرده مرتیکه)

الان دخترخالم اومده خونه ما همش گریه ام میکنه بنده خدا مامان منم عصبی شد حال و روزشو دید گفت فردا میریم شکایت میکنیم ازش فکر کرده بی‌صاحابی و این حرفا.خالم زنگ زده میگه به شما ربطی نداره حق دخالت ندارین بفرستینش بره خونش و دخالت نکنین.

من خودم حقوق خوندم میتونم واسه شکایت و این حرفا کمکش کنم پولم میتونم بهش قرض بدم ولی مامان و باباش زنگ زدن گفتن به شما ربطی نداره دخالت نکنین زندگیش بهم بخوره شمایین

الان بنظرتون چیکار کنیم آدم، غریبه ام بهش پناه بیاره کمکش میکنه بنظرتون اگه کمکش کنیم دخالت بی‌جاست؟

فعلا حقوق خوان ایشالله که بعدا حقوق دان. از ۹۹ عضو سایتم تازه وارد خودتونین. با سابقه.باکسی مشکلی ندارم اما اگر قصد بی‌احترامی داشته باشید متقابلا عین خودتون برخورد می‌کنم.اینو درنظر بگیرید...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وای آخه چرا..! دختر خالت مشکل داره؟ چرا این اتفاق افتاده؟ 

به مامانت بگو با خالت صحبت کنه از خر شیطون بیاد پایین مادربزرگ گدربزرگ دایی بزرگ داری به مامانت بگو زنگ بزنه بیان حال روز این دختر و ببین اخه

بچه ها سایت ارور میداد چندبار امتحان کردم واسه همین چندتا تاپیک ثبت شده🫥

فعلا حقوق خوان ایشالله که بعدا حقوق دان. از ۹۹ عضو سایتم تازه وارد خودتونین. با سابقه.باکسی مشکلی ندارم اما اگر قصد بی‌احترامی داشته باشید متقابلا عین خودتون برخورد می‌کنم.اینو درنظر بگیرید...

وقتي پدر مادرش ميگن دخالت نكنيد شمام دخالت نكنيد

وظيفه مادر پدرشه ازش حمايت كنن

بعدم جاهاي قانوني نيست دختر خالت از راه دولتي رجوع كنه و پناه ببره؟

مثلا زنگ بزنه از نهادي كه به خشونت عليه زنان ميرسن بيان و حال و روزشو ببينن

از شوهرشم با كمك همون نهاد شكاين كنه تعهد و ديه بگيره

فردا همين پدر مادر اگر دخترشون زير كتك بميره ميشينن به سر خودشون ميزنن

الان دختر خالت خودش اختیار خودش داره پدر مادرشم پرت کنه تنهایی طلاق بگیره تنهایی زندگی کنه ب پدر مادرشم بگه زندگی خودمه ب شما مربوط نیست حق دخالت تو طلاق گرفتن یا ادامه زندگی من ندارین واسه همیشه هم خونوادش همراه شوهرش چال کنه زندگی جدیدی شروع کنه

میگن دروغگو دشمن خداست.... وای که چقدر دشمن داری خدا، دوستاتم که ماییم یه مشت عاجز علیل ناقص عقل که تو در حقشون دشمنی کردی...

وای آخه چرا..! دختر خالت مشکل داره؟ چرا این اتفاق افتاده؟ 

به مامانت بگو با خالت صحبت کنه از خر شیطون بیاد پایین مادربزرگ گدربزرگ دایی بزرگ داری به مامانت بگو زنگ بزنه بیان حال روز این دختر و ببین اخه

یه لطفی کن فردا حتما ببرش پزشک قانونی براش مدرک و سند جمع کن اما بده به خودش بگو یه جای امن نگه داره 

با خودش صحبت کن بگو مطمینی از شکایت و جدایی.مطمینه که بر نمیگرده

اگه فکراش کرده ببرش شکایت هر کی گفت دخالت نکن گل بگیرید دهنش رو دختر بیچاره بمیره اونوقت همین مامان باباش خودشون میکشن با گریه‌.

ببرش پزشک قانونی طول درمان بگیر درخواست مهریه و نفقه کنه.کمکش کنید

گناه داره بنده خدا

گناهش چي بوده؟

بیچاره شوهرش پخش کرده با یکی چت میکرده که لوازم خونگی میفروخته بعد من خودم الان چک کردم بیچاره چت اضافه نداشته بود فقط گفته بود قسطی میدین و این حرفا

اگه دختر خاله خودش خاست شکایت کنه ،کمکش کنید

میخواد. امروز گریه میکرد میگفت من هیچکسو ندارم اونقدر دلم سوخت کلا ۱۸ سالشه