سلام شبتون بخیر.
بچه ها شوهردخترخالم با مامان و باباش و داداشش عین وحشیا ریختن سر دخترخالم و تا میخورده کتکش زدن و فحش دادن الان کل بدنش کبوده.دختر خالم از زیردستشون فرارکرده رفته خونه یکی از فامیلامون تو شهرشون پسره اونقدر پرو بوده رفته اونجا و بازم زدتش. حالا شوهرخالمم رفته اونجا پسره و خانوادش جلو چشم خودش هرچی فحش بوده دادن این برگشته به دخترخالم گفته شوهرته بشین سر خونه زندگیت قهرم کنی خونه ما نمیتونی بیای به اون فامیلمونم گفته دخالت نکن و چه میدونم زندگیشونو بهم نزن😑( کلا خانواده دخترخالم از اول با رفتاراشون پسره رو پرو کردن بار اولشم نبوده قبلا هم زدتش یه بارم با چاقو تهدیدش کرده مرتیکه)
الان دخترخالم اومده خونه ما همش گریه ام میکنه بنده خدا مامان منم عصبی شد حال و روزشو دید گفت فردا میریم شکایت میکنیم ازش فکر کرده بیصاحابی و این حرفا.خالم زنگ زده میگه به شما ربطی نداره حق دخالت ندارین بفرستینش بره خونش و دخالت نکنین.
من خودم حقوق خوندم میتونم واسه شکایت و این حرفا کمکش کنم پولم میتونم بهش قرض بدم ولی مامان و باباش زنگ زدن گفتن به شما ربطی نداره دخالت نکنین زندگیش بهم بخوره شمایین
الان بنظرتون چیکار کنیم آدم، غریبه ام بهش پناه بیاره کمکش میکنه بنظرتون اگه کمکش کنیم دخالت بیجاست؟