2777
2789

یه نفر که اهل کردستانه محبت کرده برای شوهرم تعارفی  دوتا چیزی آورده که یکیش شبیه کره است که زرد رنگه ولی وقتی میخوریم اولش یه کم ترشه بعد مثل کره چربه  ...یکی دیگش هم رنگش سفیده مزه دوغ و ماست و کشک میده و داخلش زیره و سیاه دونه است ....

حالا سوالم اینه که اینا رو چجوری باید خورد؟ من همه رو تکه تکه کردم گذاشتم تو فریزر ....این زرده کره است؟ اگه کره است چرا اولش ترش مزس؟

اون کره محلی 

اون یکی هم فک کنم روغن حیوانی باشه البته روغن حیوانی کرمانشاه خیلی معروفه 😋

میشه برا خوشبختی و عاقبت بخیر شدن منو داداشم ی صلوات بفرستین ❤️😍 اگه امضامو دیدی و فرستادی حتما بهم بگو منم برات بفرستم ☺️

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

زرده فک کنم کره اس اونو نمیدونممم

کورد نیسم  البته😂💗

زادهِ ی بلوچ از دیار بلوچستانم🤍🐳.                                    +باب اسفنجی:هر ضربه ای ک میخورم از سادگیمه!          پاتریک:ساده نباش راه راه باش:)                                                                       باز میشه این در،صبح میشه این شب🖤🕊️.                                                                            در ستایش خاطرِ اسوده و فراغتِ بال✨🌱_
نه روغن کرمانشاه رو میشناسم نیست این

دیگه ندیدم اونو تا حالا نخوردم

میشه برا خوشبختی و عاقبت بخیر شدن منو داداشم ی صلوات بفرستین ❤️😍 اگه امضامو دیدی و فرستادی حتما بهم بگو منم برات بفرستم ☺️