2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ایشالله صحیح و سالم بیاد بغلت 

همه منتظرارو  دعا کن

حضرت مادر هدیه شماست برام نگهش دار☀️                         🌺و قل ربّ اَنْزلني مُنْزلاً مبارکاً و اَنت خیرالْمُنزَلین🌺                                                                                        انقدر بزرگه تنهایی این «زن» که حتی تو دریا نمیشه غرقش کرد
دیگه اخرشی راحت میشی.البته وقتی با دنیا میاد دردسراش خیلی زیاد میشه.الان تو شکمته ریلکس میخوابی ولی ...

همه سختیاش و به جون میخرم، عاشق بچم

خدایا شکرت ❤️❤️
همه سختیاش و به جون میخرم، عاشق بچم

میدونم منم عاشق بچم بودمو هستم و خواهم بود.ولی خیلی سخته.من اوا راه بارداری هستم.دلم میخواد همین فردا میرفتم به دنیا میوردمش.ولی خب خیلی سخته مخصوصا من دست تنها بودم تا چله در بیاد و واکسن هاش همش برام سخت بود