سلام بچه ها من از روز اول پریود ب تجویز دکتر شروع کردم خوردن هر روزم مرتب میخورم، ولی الان روز ۱۳ هنوز لکه بینی دارم، میخواستم بدونم مثلا سویق عدس بخورم تو سایت خیلی دیدم، چون این قرص هست بازم اثر میذاره رو لکه بینی؟ کلافه شدم!
اخه من برا مشکل لک بینی رفتم دکتر سونو دید تنبلی تخمدان دارم اینو داد، ولی قبلا خودم دیگه روز ۱۰ پاک میشدم الان خیلی کش اومده اعصابم خورده 😑 سال پیشم ۳ ماه سیپروترون خوردم فقط ی ماه ی روز یادم رفت لک شدم! الان هرشب مرتب خوردم 😑
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
اخه من برا مشکل لک بینی رفتم دکتر سونو دید تنبلی تخمدان دارم اینو داد، ولی قبلا خودم دیگه روز ۱۰ پاک ...
سلام شما خوب شدین؟روز چند قطع شدین؟
بلاخره منم بعد هفت سال مامان شدم.خدایا خودت نی نیمو حفظ کن صحیح و سالم بیاد بغلم ..ان شاءالله روزی همه منتظرا....منتظرا ناامید نباشید فقط من یک درصد هم فکر نمیکردم باردار بشم ولی بلطف خدا شدم😍❤
سلام عزیزم تا پریود بعدی لک بودم ولی بعد ک پریودم تموم شد نبود دیگه
یعنی طی ۲۱ قرصی که خوردین لک داشتین و بعدش چند روز پریود شدین و بدون قرص قطع شد ؟؟یعنی دیگه نخوردین دوره بعدی؟
من کمرم خیلی شله از ۳ ام شدم
بلاخره منم بعد هفت سال مامان شدم.خدایا خودت نی نیمو حفظ کن صحیح و سالم بیاد بغلم ..ان شاءالله روزی همه منتظرا....منتظرا ناامید نباشید فقط من یک درصد هم فکر نمیکردم باردار بشم ولی بلطف خدا شدم😍❤
عزیزم منم لکه بینی اینجوری بودم ولی بعد قطع لکه بینی الان فقط سینه هام درد میکنه. یه نظرم کمربند پشم ...
اهان باشه ممنون