2777
2789
عنوان

بچها موهام یجوری شده

208 بازدید | 6 پست

موهام شکسته شده و موخوره داره 

فر هستن خیلی ناز بودن الان وز وزی شدن 

وقتی دم اسبی می بندم . وز هاش میپره بیرون 

مث پیرزنا میشم 😶😑

😍✨دخترکوردم .میل به زندگی دارم🍩عشقم همسرمههههه💛💛 دلم برای سقز تنگ شده😭دیااارم 🍬🍬🍬تاپیکامو دنبال کنید 😁  تاپیک هایی که برای استاد زبانم میذارم رو نگاه کنید  و استفاده کنید .قطعا موفق میشید🍸من مدیونشونم .با این شرایط اقتصادی بد  به من کمک کرد به خودم بیام😊🌹امید هست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چند سالتون هست؟

۲۳

😍✨دخترکوردم .میل به زندگی دارم🍩عشقم همسرمههههه💛💛 دلم برای سقز تنگ شده😭دیااارم 🍬🍬🍬تاپیکامو دنبال کنید 😁  تاپیک هایی که برای استاد زبانم میذارم رو نگاه کنید  و استفاده کنید .قطعا موفق میشید🍸من مدیونشونم .با این شرایط اقتصادی بد  به من کمک کرد به خودم بیام😊🌹امید هست

ببین من عادت اینکه به کسی زخم زبون بزنم یا ناراحتش کنم رو ندارم ولی تو خودت یهو اومدی بمن پریدی!!!!!

بهر حال هر چند اینجا مجازیه ولی خب آدمای واقعی پشت هر اکانتیه 

من اگه ناراحتت کردم معذرت میخوام 

مهم اینه که با عشق ازدواج کردی و الان خوشبختی  و کنار عشقتی❤

ببین من عادت اینکه به کسی زخم زبون بزنم یا ناراحتش کنم رو ندارم ولی تو خودت یهو اومدی بمن پریدی!!!!! ...

حرفی نزدم ک بهم پریدی . عشقمو خیلی دوست دارم ولی بهش توهین  کردی در این باب نمی بخشمت 

بقیش حله👍 شبت اروم زندگیت خوش