2777
2789
نه عزیزم چه حرفیه ،من برام مهم نیست اما به خاطر حرف بقیه و نگن باز دختر دوس داشتم این یکی پسر باشه ا ...

فدای تو،هرچه پیش آید خوش آید،راضی باش به رضای خدا ،اون صلاح ومصلحتت روبهتر میدونه،منم دوتا گل دختردارم،دقیقا درکت میکنم چی میگی،ولی حرف مفت مردم اصلا اهمیتی برام نداره

هروقت بهت خیلی سخت گذشت وناامیدشدی ورسیدی ته خط مدام به خودت بگو،به مو میرسه ولی پاره نمیشه،وخداهست وخداهست وخداهست❤میشه یه صلوات برای خوشبختیم بفرستی؟؟🌹اللهم صل علی محمد وآل محمد😍،تویی که این امضارومیخونی امیدوارم به تک تک آرزوهای قشنگت برسی🥰

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فدای تو،هرچه پیش آید خوش آید،راضی باش به رضای خدا ،اون صلاح ومصلحتت روبهتر میدونه،منم دوتا گل دختردا ...

آره منم راضیم به رضای خدا حتما مصلحت بوده،ولی جو فامیلیمون خیلی بده منم که زودرنج،امیدوارم بتونم به حرف کسی اهمیت ندم

Ntاحتمال دختر داد ولی سونو باز نکرد پاشو اصلا نداش ی ذره ببینه ضربان قلبش ۱۵۰ بود 

والله خیلی شبیه پسره،عکس سونوت شبیه سونوی دختر خالمه که بچش پسربود،حالادیگه خدا داند.باید دوباره بری قبلشم چیزشیرین بخوری تا وروجک یکم تکون بخوره😂😘

هروقت بهت خیلی سخت گذشت وناامیدشدی ورسیدی ته خط مدام به خودت بگو،به مو میرسه ولی پاره نمیشه،وخداهست وخداهست وخداهست❤میشه یه صلوات برای خوشبختیم بفرستی؟؟🌹اللهم صل علی محمد وآل محمد😍،تویی که این امضارومیخونی امیدوارم به تک تک آرزوهای قشنگت برسی🥰
والله خیلی شبیه پسره،عکس سونوت شبیه سونوی دختر خالمه که بچش پسربود،حالادیگه خدا داند.باید دوباره بری ...

مرسی عزیزم نمیدونم که خودمم موندم نزدیک ۲۰ هفتمه نفهمیدم هنو جنسیتو مهم سالمیشه ولی خب ادم کنجکاوه

آره منم راضیم به رضای خدا حتما مصلحت بوده،ولی جو فامیلیمون خیلی بده منم که زودرنج،امیدوارم بتونم به ...

انشالله عزیزم،ببین برای یکی از کاربرا گفتم شبیه پسره ولی دکتر گفته احتمالادختره پس اینجا به نظر هیچکس اهمیت نده،بقران عکس سونوی دختر دومم گذاشتم همه گفتن پسره ،ولی اشتباه شد پس انشالله برای شما هم پسره اجی

مرسی عزیزم نمیدونم که خودمم موندم نزدیک ۲۰ هفتمه نفهمیدم هنو جنسیتو مهم سالمیشه ولی خب ادم کنجکاوه

اره خب ببین چطوری کنجکاوت کرده وسرکارت گذاشته😂انشالله اول سالم ودوم همون جنسی باشه که دلت میخواد🌹

آره منم راضیم به رضای خدا حتما مصلحت بوده،ولی جو فامیلیمون خیلی بده منم که زودرنج،امیدوارم بتونم به ...

عزیزم میدونم زخم زبون چقدر بده من خودم بچه سوم دختر بودم بابام منو نمیخواست از فامیل شنیدم الان خودم دومین بچمه ولی از یادم نمیره

قربون دلت ان شالله هر چی خیره پیش بیاد،خدا گل دختراتو حفظ کنه عزیزم 

عزیز دلمی،،فدای تو ،،امیدوارم بچه هات زیرسایه پدرومادر عاقبت بخیر بشن 🤲🌹