الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
خیلی درکت میکنم منم هر روز دست به دامن خدام که جواب ازمایش پدرم و مادرم نرمال بشه😔 دقیقا در مورد همین بیماری منفور😭ولی دست از دعا برنمیدارم همش چله شرکت میکنم نذری میدم
عزمزمه اینجوری نگو هرچی خدا بخواد اون میشه ؟ میفهمم باور کن خاله منم مثل خواهر شما بود ی مدت تو کما بود الان اومده خونه خوب شده
البته سنشم زیاده خاله من اما خواهر شما جووونه میدونم خوب میشه .
ختم قرآن شروع کن عزیزم
دوستای گلم بهتون دعای استغفار ۷۰ بند حضرت علی رو توصیه میکنم بی نهایت بهتون آرامش میده و صلاح باشه حاجت روا میشید بی شک . من بهش اعتقاد کامل و قلبی دارم . اگه خوندی حاجت گرفتی برا منم دعا کن خونه دارشم گلم. و در آخر لطفا برای سلامتی امام زمان و همه پدر و مادر ها ی صلوات هم مهمونم کن .ممنونم الله نگهدارت باشه
دوستای گلم بهتون دعای استغفار ۷۰ بند حضرت علی رو توصیه میکنم بی نهایت بهتون آرامش میده و صلاح باشه حاجت روا میشید بی شک . من بهش اعتقاد کامل و قلبی دارم . اگه خوندی حاجت گرفتی برا منم دعا کن خونه دارشم گلم. و در آخر لطفا برای سلامتی امام زمان و همه پدر و مادر ها ی صلوات هم مهمونم کن .ممنونم الله نگهدارت باشه
نه اول تۏ کلیه اش در امد توده سریع کلیه اشو عمل کردن کلیه شو در اوردن بعد افتاد سر تون فقراتش الانم مدتیه ک ریه هاش هی اب میاره دور قلبش اب اورده تموم علایم حیاتیش امدنه پایین دکتر قطع امید کردنه ازش
نه اول تۏ کلیه اش در امد توده سریع کلیه اشو عمل کردن کلیه شو در اوردن بعد افتاد سر تون فقراتش ...
وای بمیرم برا دلتون سخته خیلییی سخته نمیتونم چطوری دلتو آروم کنم بخدا شریک بدون مثل خواهر سخته خیلییی
گریم بند نمیاد حالتو درک میکنم فاطمه جااان .
نه ازدواج کرده دة ساله ـولی بچه دار نشده ـشوهرش مشکل داشت ـدو بار ای وی اف کرد جواب نگرفت ــخیلی بدب ...
چ زندگی سختی داشته مثل عمه من
عمه منم قطع امید کردن ۱ ماه فرصت دادن بهش واقعا نمیتونیم تحمل کنیم خیلی سخته