2777
2789

من راضیم ازشون باخود شخص شون مشکلی ندارم بارفتار حرفاشون مشکل دارم 

وقتی خدا تو آیه هفتم سوره مدثر میفرماید:وَ لِرَبِّكَ فَاصْبِرْ....و بخاطر پروردگارت شکیبایی کن.انگاردستاشو میذاره دو طرف صورتت و میگه عزیزِ دلم اينبارم بخاطرِ من صبر کن

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ولی چیزی عوض نمیشه هرکار کنیم که منتهی من حلالش نمیکنم همین

چیکار کرده باهات مگه؟ اگ دوس داری بگو 

منم چون چن سال جلوی پیشرفتمو گرفت بجای اینکه باعث پیشرفتم بشه مانعش شد همین الانم داره سنگ میندازه به اونچیزی ک میخوام نرسم برا همین نفرت دارم ازش اصلا انگار چشم دیدن خوشبختی و پیشرفت منو نداره لعنتی ☹😐😒

خیلی بین من وداداشم فرق میزاره بسیاااار و اخلاقشم بده توهینم میکنه بمن 

سعی کن اصلا باهاش حرف نزنی نادیده بگیرش منم همینجوری باهاش رفتار میکنم کاری به کارش ندارم سرد و خشک 😶😑

خب همینجورم هستم اما اون کارخودشومیکنه‌

واقعا متاسفم عزیزم 

متاسفانه بعضی از پدر و مادرا فقط طرز تشکیل بچرو میدونن 😪😑تو بقیه چیزا صفففففففرن ن بلدن چجوری با بچه رفتار کنن ن چیزای دیگه ایشالا هر چه زودترهر مشکلی داری حل بشه