2777
2789
عنوان

احساس میکنم غرور شوهرمو له کردم

887 بازدید | 24 پست

اوایل ازدواج مون ...چون با دوستم تو یک دانشگاه بود واسه این که بدونم چجور بوده تو دانشگاه  . پیام دادم دوستم 

اونم فقط بد گفت . و گفت ک ب شوهرم نگم 

یجورایی امارشو از کسی گرفتم ک خودش دوسش داشت . 

قسمم داد ک شوهرم نگم ک چیا در موردش گفته چون می ترسید ازش . اوون دختر یه کثافت بود و هست . 

واقعا حس بدی دارم ک چراااا امارشو از اون گرفتم از اون  دختره کثافتتتتتت ک خودش دورش بود . 

واقعا حالم بده نمیدونم چرااا 

عاشق همیم و داریم می جنگیم واس زندگی

احساس عذاب وجدان دارم ک از اون نجس پرسیدم 

چکارکنم 

دوست دارم دختره رو ببینم محلش ندم بیشعور رو 

😍✨دخترکوردم .میل به زندگی دارم🍩عشقم همسرمههههه💛💛 دلم برای سقز تنگ شده😭دیااارم 🍬🍬🍬تاپیکامو دنبال کنید 😁  تاپیک هایی که برای استاد زبانم میذارم رو نگاه کنید  و استفاده کنید .قطعا موفق میشید🍸من مدیونشونم .با این شرایط اقتصادی بد  به من کمک کرد به خودم بیام😊🌹امید هست

گذشته گذشته

لطفا برا شادی روح خواهرم و پدرم با دلهای پاکتون صلوات بفرستید خدا هیچگاه داغ عزیزی رو بهتون نشون نده    عمر گرون گذشت نفهمیدم بعضیهایی که روم میخندن صرفا دوستدارانم نیستن دشمنن با سلاح خنده

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پیامش بده بگو واقعا این چیزی که از شوهرم میگفتی ۱۰۰ درصد اشتباه بود 

ای وای از اون روز که سنگم طلا شه..... کسی چه می داندشاید همین لحظه زنی برای مرد سیاستمدارش می رقصد،یا پیانو می زندو آواز می خواندوجلوی جنگ جهانی بعدی را می گیرد.کسی چه می داند،شاید تنها شرط معشوقه ی هیتلربه خاک وخون کشیدن دنیا بود                                                   کسی سر از کار زن ها در نمی آورد،با سکوتشان شعر می خوانند،با لبهایشان قطعنامه صادر می کنندباموهایشان جنگ می طلبند , باچشم هایشان صلح! کسی چه می داندشاید آخرین بازمانده ی دنیا زنی باشدکه با شیطان تانگو می رقصد ...💙💙#سیاوش_شمشیری

وای چ فکرا میکنی این همه دغدغه و بدبختی تو این زندگی هامون هست ذهنت مشغول چیا که نمیشه

این قدر نگوییم باید به عقاید هم احترام بگذاریم    آنچه قابل احترام است حقایق است نه عقاید...!!   هیچ عقیده ای محترم ومقدس نیست    زیرا می‌تواند ریشه در جهل وخرافه ودروغ داشته باشد...میتواند گفتمانی از داعش یا شری سازمان یافته باشد...احترام به بسیاری از عقاید می‌تواند توهین آشکار به شعور خودمان باشد...!
من که تصمیم گرفتم از هرکه ازم پرسیدن برای تحقیق خوب بگم اگر طرف بدترین آدم هم باشه

اگ تحقیق قبل ازدواج باشه باید حقیقتو بگی یه هر حال اون ادم به حرف شما اعتماد میکنه

زندگی تاس خوب اوردن نیست...تاس بد رو خوب بازی کردنه⭐️
پیامش بده بگو واقعا این چیزی که از شوهرم میگفتی ۱۰۰ درصد اشتباه بود 

خیلی دوس دارم ببینمش 

تا بهش بگم خودت دنبالش بودی

😍✨دخترکوردم .میل به زندگی دارم🍩عشقم همسرمههههه💛💛 دلم برای سقز تنگ شده😭دیااارم 🍬🍬🍬تاپیکامو دنبال کنید 😁  تاپیک هایی که برای استاد زبانم میذارم رو نگاه کنید  و استفاده کنید .قطعا موفق میشید🍸من مدیونشونم .با این شرایط اقتصادی بد  به من کمک کرد به خودم بیام😊🌹امید هست
چقدر بیسعور بوده و ازکجا معلوم راستشو گفته

من خریت کردم 😑کاش نمی پرسیدم 

اون خودش کثافت بود ولی بد شوهرمو گف