2777
2789

بچها نمیدونم چرا اینجوری شدم ۴۷روزه زایمان کردم اصلا نمیتونم تو خونمون بمونم خونه برام دلگیره ارامش ندارم تو خونه حتی پسرمم انگار تو خونه خودمون اروم نیس،الان خونه مامانمم شب قراره برم خونه خودم غم عالم اومده سراغم اگ بخاطر شوهرم نبود همینجا میموندم نمیرفتم خونه😭

خدایا شکرت بخاطر وجود پسرنازم❤️

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

قدم نو رسیده مبارک قشنگم😍

برو خونه اول وضو بگیر بعد یه ظرف بزار جلوت و یه لیوان آب بردار قرآن رو بیار بگیر رو ظرف و با لیوان چهار گوشه قرآن رو بچرخون و آبش بریزه تو ظرف، بعد اون اب رو بریز چهار گوشه خونت مثلا هر گوشه در حد یه قاشق بریز رو دیوار ، بریز داخل کتری یا سماور ، یه کوچولو بزن صورت خودت و شوهرت و پسرت

خوب میشی❤️

ببین منم بعد زایمان همین حالت رو داشتم میخواستم خونه برم انگار دارم میرم گورستان توی خونه حالم بد بود به محض اینکه می‌اومدم بیرون جلوی در حیاط حالم خ ب میشد 

عزیزم برو دعا بگیر بهد از زایمان به اصطلاح ما تنهایی شدی برو دعا بگیر یا خودت حرز امام جواد بگیر به دستت ببند توی بالش آیت الکرسی بذار ایشالله رفع میشه

ابجی منم اینجوری شد بعدزایمان دوماه کامل نتونست بره خونه خودش تااینکه رفت پیش یکی واسش دعا نوشت خوب ...

منم همین بودم من چهار ماه نمی تونستم خونه برم توی خواب یک دفعه انگار یکی منو هول میداد شدید از خواب می‌پریدم حالم خیلی بد میشد چقدر دکتر رفتم آخرش رفتیم دعا گرفتیم از همون روز که عاشق گرفتیم خ ب شوگ