2777
2789
 مامانم و خواهرم میان پیشم، الان نظرات بیمارستان پارسا رو خوندم استرسم بیشتر شد خیلی بد ...

ان شالله ک خوبن نگران نباش.مال من ک خدایی خوب بودن همشون از اول تا عمل و پرستارو دکتر و خدماتی و همه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مال من هی کم زیاد میشه الانم خیلی کمرنگه

آره طبیعیه، با اونهمه لایه که از رحم و شکم پاره میکنن تا بخواد جمع بشه و زخمها خوب بشه طول میکشه،  اگه حس کردی قطع شده اعتماد نکنا میگن بازم میاد یهو، دکتر بهت قرص شیردهی داده؟

شیردهی ضدبارداری

خدایا شکرت❤️برجمال حضرت ابوالفضل العباس صلوات❤️
سلام عزیزم خوبی؟ آره خداروشکر تموم شد، پسرم زردی داشت امروز مرخص شده، برخلاف میلم با بی حسی سز شدم ...

چن کیلو بود نی نی؟ الان بهتره؟ خودت چطوری ؟هزینت همونجوری ک فک کردی شد یا بیشتر؟

چن کیلو بود نی نی؟ الان بهتره؟ خودت چطوری ؟هزینت همونجوری ک فک کردی شد یا بیشتر؟

وزن نی نی ۳۳۵۰بود قدشم۵۳,

بیمارستان که اول ۲/۵۰۰گفته بود بهمون ، بعدا گفتن اون برا جانبازاست! مال من۴/۵۰۰شد ۳تومنم دکترم گرفت با نامه روانپزشک کلا۸تومن شد،

برای بستری پسرم تو پارسا گفتن شبی ۷/۵۰۰!!!بیمه هم معلوم نیس قبول کنن یا نه!

ما هم مرخصش کردیم بردیم نجمیه بستری شد!

من حالم خوب نبود بزور میگفتن مادر بچه باید بمونه! مامانمم میخواست باما بمونه انقدرررر اذیتمون کردن بزور قبولش کردن دوتایی بمونیم با بچه،

چشمت روزبد نبینه انقدر اعصاب خرد کنی شد پرستار عین سگ پاچه میگرفت!

بیمارستان خییییلی قدیمی

از تختاش نگم برات! کاناپه تخت شو گذاشته بودن یه وجب از زمین فاصله داشت! مینشستی میفتادی داخلش، انقدر که موقع پاشدن و نشستن بهم فشار اومد روی اون تخت ،حالم بدتر شد جیغ میزدمااااا 

هی میگفتم یه صندلی بلند بهم بدین روش بشینم ،دریغ از یه صندلی پلاستیکی!

حتی یه میز نبود ازش بگیرم بلند بشم

سمت چپ شکمم از همونجا بهش فشار اومد خیلی درد میکنه

پسرم انقدر گریه کرده بود دو روز کامل نخوابیدیم،

فردا شبش که همش حالم بدتر میشد مامانم منو بزور فرستاد خونه ، فرداش رفتم شیر دادم و روز بعدش ترخیص شد

هزینه غذای همراه رو آزاد حساب کردن۵۰۰تومن شد برای بقیش هیچی نگرفتن،روز ترخیص که پول سه وعده رو گرفتن ولی فقط ناهار دادن به مامانم

خداروشکر پسرم خوب شد ولی پرستاراش اعصاب معصاب صفر😣😣😣

یه خانمه هم اتاقیمون بود ۱۳تومن هزینه طبیعی آزاد داده بود تو همون نجمیه😑

ولی خدایی بیمارستان پارسا عاااااالی بود عااااالی، همه پرسنل ماه بودن، تاعمر دارم دعاشون میکنم،

رسیدگیشون محشر بود ، بیمارستان فوق العاده تمیز و شیک، دکتر بیهوشی و نفرات اتاق عمل واقعا بیست بودن ، پرستارا و ماماها یکی از یکی بهتر و کاربلدتر, آخ میگفتی هزارنفر می ریختن سرت که چی میخوای چی شده و ...

عملم خیلی عالی بود فقط اینو هیچکس بهم نگفته بود که آدم با بی حسی حین عمل لرز وحشتناکی میگیره! لرز نه ها لررررررررررزززززززززررززززرز😁

وزن نی نی ۳۳۵۰بود قدشم۵۳, بیمارستان که اول ۲/۵۰۰گفته بود بهمون ، بعدا گفتن اون برا جانبازاست! مال م ...

حالا ما خودمون داشتیم میکشتیم بریم نجمیه برا زایمان🥴🤦🏻‍♀️.منم سمت راستم بیشتر اذیتم میکرد.خداروشکر تموم شد راحت شدی خدا پسرت نگه داره برا شما شمام برا اون

ولی خدایی بیمارستان پارسا عاااااالی بود عااااالی، همه پرسنل ماه بودن، تاعمر دارم دعاشون میکنم، رسید ...

بیمارستان منم عالی بود خدایی برا من ۵تومن تموم شد.منک بیهوش شدم بهوش اومدم لرز داشتم قبلشم ک از ترس و استرس لرز داشتم🥴🤦🏻‍♀️

مرسی عزیزم همچنین، بچه داری خوبه خداروشکر ، البته درسایه مامانم و خواهرم😁

اوایل بچه همش گریه میکرد خیلی بیخواب بودن الان بهتر شده وضعیت، تو چیکارا میکنی؟شکمت جمع شده؟

حالا ما خودمون داشتیم میکشتیم بریم نجمیه برا زایمان🥴🤦🏻‍♀️.منم سمت راستم بیشتر اذیتم میکرد.خداروشک ...

خداروشکر که اونجا نرفتی😵