2777
2789
سلام چطوری چ خبر

سلام عزیزم خوبی؟ نی نی رادین چطوره؟

شنبه ان شالله زایمانمه، دکتر برا روز قبل زایمان سه تا آمپول بتامتازون داده بزنم به تو هم داده بودن؟

خدایا شکرت❤️برجمال حضرت ابوالفضل العباس صلوات❤️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام عزیزم خوبی؟ نی نی رادین چطوره؟ شنبه ان شالله زایمانمه، دکتر برا روز قبل زایمان سه تا آمپول بتا ...

قربونت منم خوبم رادینم خوابه.ان شالله برات راحت باشه و سالم بغلش بگیری.نه ب من نداد

قربونت منم خوبم رادینم خوابه.ان شالله برات راحت باشه و سالم بغلش بگیری.نه ب من نداد

ممنونم گلم، رفتم شوهرمو بیدار کنم چرخید آرنجش خورد به پهلوم درد گرفت😭 بچه تکون میخوره ولی بازم نگرانم، برام دعا کن 

ممنونم گلم، رفتم شوهرمو بیدار کنم چرخید آرنجش خورد به پهلوم درد گرفت😭 بچه تکون میخوره ولی بازم نگرا ...

چیزی نمیشه نگران نباش الان بچه بزرگه قویه.ساعت چن عملته؟چقد برات میشه با دکتر و بیمارستان؟

چیزی نمیشه نگران نباش الان بچه بزرگه قویه.ساعت چن عملته؟چقد برات میشه با دکتر و بیمارستان؟

ساعت۶ باید بیمارستان باشم عملمم صبحه،

۵۰۰به نامه روانپزشک دادم، دکتر۳تومن برا خودش میگیره، بیمارستانم گفته۲تومن با بیمم ،حالا خدا کنه هزینه اضافی درنیارن تو بیمارستان،

بخیه تو کشیدی؟ ناف نی نی افتاد بسلامتی؟

منم ۶بیمارستان بودم.اره سه روزه افتاده نافش.بخیم دوشنبه کشیدم

بسلامتی، سیفیکسیم و مفنامیک اسید خوردی بعد زایمان؟

اره ولی یکیش بهم نمساخت بیرون روی گرفته بودم شدید عوص کرد

وای وای مفنامیک اسید اونطوریه😖منم انقدر بیرون روی گرفتم زخم شد بعد شد یبوست😐😵 به دکترم گفتم ،گفت پس نخور،

وای وای مفنامیک اسید اونطوریه😖منم انقدر بیرون روی گرفتم زخم شد بعد شد یبوست😐😵 به دکترم گفتم ،گفت ...

خداکنه زود شکمت کار کنه بعد عمل.مال من کار نکرد چن تا شیاف   شربت دادن تا ۴روز بیرون روی شدید داشتم دل درد پدرم دراومد

میدونی تا چن روز خونرویزی طبیعیه؟چهل؟ بچه داریم سخته واقعا😑میای کرج  ؟مامان من دیروز رف خونه ی ...

میگن تا چهل روز طبیعیه، بعدشم یه سریا میبینن یهو خون زیاد شد میفهمن پریود شدن

میدونی تا چن روز خونرویزی طبیعیه؟چهل؟ بچه داریم سخته واقعا😑میای کرج  ؟مامان من دیروز رف خونه ی ...

مامانم و خواهرم میان پیشم،

الان نظرات بیمارستان پارسا رو خوندم استرسم بیشتر شد خیلی بد گفتن درموردش😑😑😑 فقط دلم به دکترم خوشه