2777
2789
خوبه ممنون، رادین چه کارایی میکنه؟ قدووزنش چقدرشده؟ 😍چیزی میگه؟ 

رادین تپل مپله قد بلند🤣جدیدا وزن نکردم ۹ماهگی ۱۱ بود ۷۵قدش.ماما بابا آبه آبو هاپو .بای بای میکنه بوس نازی .جارو دسی میکشه😁دستمال میدی پاک میکنه🤣 تازه یکم میایسته.از جایی میگیره بلند میشه و چپ و راس میره. توپ پرت میکنه چیزی بگم بیار میاره .باهاش خیلی کار میکنم یاد میدم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

رادین تپل مپله قد بلند🤣جدیدا وزن نکردم ۹ماهگی ۱۱ بود ۷۵قدش.ماما بابا آبه آبو هاپو .بای بای میکنه بو ...

ای خدا هزار ماشاالله، پسر منم 11کیلوعه قدشم75😂😂 جیک جیک، جی جی، أخه، قدقدقدا😂هاپ، میو میگه بای بای تازه یاد گرفته ولی فعلا از جایی نمیگیره راه بره، چندروز پیش از این ویروس جدیده گرفت خیلی ضعیف شد، 

خدایا شکرت❤️برجمال حضرت ابوالفضل العباس صلوات❤️
ماشالله پس مث رادین تپلی و قد بلنده😆.آخی عزیزم الان بهتره؟

ممنونم الان بهتره خداروشکر، پسرمن6ماهگی10کیلو بود از اونموقع فقط یه کیلو زیاد شده بخاطر همون ظاهرش تپلی نیس، معمولیه 😁

منم نمیشم هنو.شیر خودت میدی؟ لاغر شدی با چاق؟منک خیلی لاغر شدم

من فرق زیادی نکردم، خودم تپل بودم همونطوری موندم

شبا برا شیر بیدار میشه یا میخوابه تا صب؟ چن میخوابه ؟دندون دراورد؟

ساعت12_1 میخوابه، تا ظهر که بیدارمیشه 3بار شیرمیخوره، آره دندوناشم دارن درمیان6_7 تا دندون داره، رادین چی؟